Tüm mesleklere yatkındır. En önemlileri askerlik, tabiplik, kimyager, dişçilik, inşaat, mimar, demir çelik işleri, alım satım, mühendislik, sanayi dalları, bankacılık,
İkizler Burcu:
Komisyoncu, bankacı, hakim, avukat, büyükelçi, yazar, altın, denetçi, gazetecilik, radyo spikeri, bilgisayar mühendisliği
Yengeç Burcu:
Acenteci, otelcilik, dış ticaret, pilotluk, gemi kaptanı, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyacı, eczacı
Bilim adamı, özellikle eczacılık ve teknik bilimler, edebiyatçı, yazar, gazeteci, yayımcı, matbaacı, sekreter, araştırmacı-yazar, postacı, mali müşavir
Terazi Burcu:
Müzik adamı, güzel sanatlar, şair, sinema ve televizyon oyunculuğu, geleneksel sanatlar, mimar, konfeksiyoncu, stilist, bankacı, siyasetçi, hukuk, din adamı ve mühendislik
Akrep Burcu:
İdareci, organizatör, bilgisayar mühendisi, subay, satış pazarlama, müdür, operatör dişçi, tekniker, gazeteci, kimyager, müzisyen, tamirci, yazarlık, deniz kaptanı – adamı, pilot
Yay Burcu:
Bankacılık, idareci, siyasetçi, hakim, avukatlık, kamu görevlisi, bürokrat, sanatkarlık, araştırmacı
Oğlak Burcu:
Madenci, tarım hayvancılık işi, mimarlık, şehir planlama, ormancılık, subaylık, doktorluk, kimyacı, dişçi, berber, kamu görevlisi, altın alım satım
Kova Burcu:
Doktor, bilim adamı, büyükelçi, yazar , yayımcı, ofset matbaa, mali müşavir, tercüme, din işleri, gökbilimci, astroloji, kaptan, ticaret, dış ticaret, sanatsal faaliyetler, idareci, organizatör
Balık Burcu:
Öğretmen, sosyal hizmet uzmanı, din adamı, müzik adamı, stilist, senarist, yazar
Burcuna göre senin için ideal olan meslekler hangisi?
Yay ama bu tarz işler sıkıcı gelir bana 😀 Hareket olması lazım 💃😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İdareci, organizatör, bilgisayar mühendisi, subay, satış pazarlama, müdür, operatör dişçi, tekniker, gazeteci, kimyager, müzisyen, tamirci, yazarlık, deniz kaptanı – adamı, pilot uygunmuş bana da bence sağlık sektörü daha uygun 🌸
En İyi Cevaplar