Biri asistan digeri tip in bir bölümümü?
Ama ikiside universite okuyor lisansli
bilen biri cevaplarsa sevinirim
Ama ikiside universite okuyor lisansli
bilen biri cevaplarsa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri önlisans mezunu tekniker 2 yıl
Biri tıp doktoru 6+2 8 yıl okumuş
Tekniker 4.000-4500 maaş alır
Uzman 10-12 bin
Benim okuyacagim yerde 3 yillik 2 yilda master var
yine teknisyenlik mi oluyor sence
Hiç bir fikrim yok ama fantezi arama dostum ataması zordur pişman olursun ilerde
hmm herkesden ayri bir gorus aliyorum
is bulursun diyenlerden bulamazsin diyenlerde bolca var
sanirim eczaciliga devam etmeliyim ne dersin hangisi daha iyi
Ben zamanın da tıp puanı ile boktan bir bölüme gittim ve okulu bıraktım. Eczacılık cidden rahat bir meslek eski kazanç olmasa da bence kesinlikle yapılabilir bir meslek bırakma ve şunu da eklemek istiyorum önlisans mezunlarının içinde çalışıyorum ortam ciddi mana da yıkık.
Gozum yukseklerde degil zaten yani 10 12 bin gereksiz bence 2000 3000 de isimi gorur
o zaman eczaciliga devam ama iste ordada eczane acamadinmi özel sektörde isin kötü belki tekniker kadar maas bile alamazsin yani
O zaman tıbbı görüntüleme oku derim kaçıncı sınıfsın bana özelden yazabilirsin 3 üniversite bıraktım tecrübeliyim 🙂
Kardesi radyoloji teknikerligi 2 yil o lisans 4 yila dgs ile tamamlarsan hemşire oluyorsun teknikerligjn yanıyor. Master i yok yani radyoloji tekniklerinin 2 yıldır is arayan mezun teknikerim deneyim olmadan mr bt yi bilmeden ozel sektör ise almıyor mr dediğim ise 1 yıldan aşağı ogrenilmiyor her çeşit çekimler var bt ona nazaran 7 8 ayda öğreniliyor. 2020 de devlette tekniker alimi 175 kisi kendini yakma iyi düşün
Ben 2020 radyoloji teknikeri mezunuyum bir zorunlu yaz stajı arti gönüllü stajyerlik yaptım. Ozel hastaneler stajı denetimden saymıyor. Ise Almaları için mr bt bilmen gerek fakat bunlari çekimi sekansi görmeden bilemezsin. Yani pratik gerek hemşirelik gibi bir damar yolu öğrenip maalesef is bulamiyoruz. Ha bu arada mr da damar yolunu yine radyoloji aciyor. Ozel hastanede deneyimin varsa bile su an asgari ücrete 3 vardiya calistiriyolar yetmiyor ek mesai bu dediğimin şartlar devlet içindeki ihale usulü alinmis şirketlerin bünyesinde ki mr ve bt ler ve bunlar sigortani tam yapmazlar. Şua izninde seni ücretsize çıkarmış gösterirler. Devlet hastanesinin yönetimine şikayet edersin bisey çıkmaz. Kimi kimi sikayet etcen ki zaten göz yumarlar. Devlet bu şirketlere essek yükü ile hasta sayısı verir. Tutturamazsa tazminat öder ama o sirket parani bile yatirmaz. Ha bunlar çalıştığım şirkette başıma gelenler. Basinda ki şefinin lise diploması bile olmaz 5 bin TL maas alirken sen 2825 tl alırsın bide ağız kokusunu çekersin. Atanma dersen atanamıyoruz. Örnek 2020 de alınan hemsire sayısı 5800 kisi en düşük puan 62 yanlış duymadin 62. Ve hala araştırma hastaneleri hala kendi bünyesine 100 er 100er alim yapar. Radyoloji alimi kisi sayı 175 en düşük puan 88 yanlış duymadin 88 puan. Adaletsiz atamadan çekiyoruz kendini yakma iyi düşün okulunu bitir 1 2 sene bi eczane de calis isi öğren bi dükkan ac borçlu da olsa 3 seneye kâr a geçersin. Keşke radyoloji okumasaydim..
Adından anlayamadın sanırım? Birisi tekniker diğeri doktor 2yıl vs6 yıl? Bir şey ifade ediyor mu?
Biliyoruz herhalde. Benim okuyacagim yerde ama bu bolum 3 yillik ve 2 yilda master var yani toplamda 5 sene. Hala tekniker olarak mi gececek bu durumda
Nerde okuyacaksın 3 yıllık?
yurt disinda
Eğitim süresi değişebilir ama yetkinlik değiştirilemez. Programları farklı. Türkiye’de de 2 yıllık bölümü 4 yılda tamamlayabilirsin ama yine de önlisans mezunu olabilirsin.
Okuyacağınız okul neydi Türkiye de oyle bi radyoloji eğitimi yok.
Yurtdisindaysa bilemem ama Türkiye de okuma hata yaparsın işsiz ve atanamamış bir tekniker olarak diyorum internettende araştırabilirdi radyoloji teknikerlerinin çektiği rezilliği
Yanlış bilgi veriyorsun kardeşim. Radyoloji yi 4 yila hemşire olarak tamamlansın ve Radyoloji teknikeri diploman yanar hemşire olursun keşke hemşire olsaydım da Radyoloji okumasaydim... mesleğe kustum hemşire çalışmadan kpss den 62 63 ile atanırken ben radyolijo de 80 ile atanamıyorum adalet mi bu hemşire den 6000 bin kişi alan devlet bizden 175 kişi aldi okumayın kendinizi yakmayın gençler ben yandım
Cevap
1Cevap
Görüntüleme ulyrasyon falan galiba radyalog röntgen galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar