komiksiniz :)
Kızlar, evlenecek kimse kalmasa salak bir adamla evlenir misiniz? (detayda)
komiksiniz :)
Salak olmanın kriterleri nedir bilemem.Ama parası var diye,lüx arabalı hanzolarla evlenen,çok bayan var.Bu nedenle,parası olduğu için,salaklarla evlenecek çok bayan çıkacağına da eminim.Ama şu da bir gerçek ki,sırf parası için evlenen bayanlar benim gözümde,evlendiği salaklardan çok daha salak,hatta aptaldır.
haklısın. hatta kolayca istediğini yaptırabilmek için özellikle öyle erkek arayanlar da var.
darbe yiyen salak erkekler bayağı içerlemiş olacaklar ki aşağıda saydırmışlar bana :)
Neden öyle yazmışlar bilmiyorum ama,örneklerini görüyoruz.Böylesi erkeklerle,zengin salaklarla evlenen bayanlar,hiç kimseyi sevecek kapasiteye sahip olmadıkları için,salakları daha uygun görüyorlar.Çünkü kiminle evlenirse,evlensin;sonuçta sevmeyecek.Böyle oluncada,idare etmesi kolay,her istediklerini yaptıracakları ve üstelikte parası olan,adamları en uygun kişiler olarak seçiyorlar.Çıkarlarına uygun düşüyor yani.Ayrıca para severlik,memlekette ki bayanlarda yüksek bir oran,belkide büyük çoğunlu
Salak değerlendirmesine neden tepki verdiler,anlamıyorum.Arkadaşlar yaşadığımız kara parçası üzerinde,salaklar da var,aptallarda var,düşük zekalılarda var,iki ayaklı koyunlarda var,hüloğlarda var,yani var oğlu var.
kızların çoğu zaten zekayı bir kriter olarak algılamaz, parası varsa hertürlü evlenir ben diyim. itiraz da etmeyin, benim yaşım müsait çevremde bir düzine örnek var.
yok yaa evlenmezdm sanırım.. salakla takılırsan dışardan bakıldıgında kimin salak oldugu anlaşılmaz diye bir laf vardır .
Sanmıyorum salaklıktan değil ama evlenmek için evlenilmez bence.
Cevap
3Cevap
Salak adam ya da salak kadın kavramını kullanan birisi sosyolojik tespit yapsa ne olur ? Salak adam varsa ona bu kanıyı koyan salak bir kadında vardır.Buda soruyu soran kişi oluyor.
Sorunun cevaplanmasına gerek yok. Biz salakları muhattaba almayız.
çok içerlemişsin neden acaba? ay kıyamam :D
cevap vererek iyi ki muhatap almamışsın. bir de alsan ne olurdu kimbilir.
klavye delikanlısı seni :)
:D içerlemişmiyim, onun bunun malı değilim en azından ;),
Klavye delikanlılığını geçte,sende insanlara adam gibi konuşacak g*t var mı bacım he ;)
işine gelmeyince saldırmış bir de :D yalnız salyalarını sil, buraya kadar gelmiş :)
takıl sen, malum gerçek hayatta bir b.k olamayınca buradan hakaret edersin anca :)
beyin yetersizliği çekince böyle oluyor işte naparsın
salak erkekler dayanışması :D
Yav hehe kezo ;)
B: Evlenmem, salakla ömür geçmezz
salak bir kadınla evlenmem
salak adam ? ? :D evlenme sen :D
+++++
Bi laf vardır salak salaga baka baka kararır.
B: Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar