Ve burun kemiğini kavislendirir mi?
Burun ucu ile oynamak, burnu büyütür mü? 12 yaşında biri için soruyorum...
Ve burun kemiğini kavislendirir mi?
kardeşinin burnu büyümüş olabilir gerçekten ama ergenlikle ilgilidir. tam en kötü yaşta fiziksel değişim için. tam o yaşlarda bir fotoğrafım var, bakamıyorum bile :) aynen burnum kocaman görünüyor. ama burnunun ucuyla çok oyanyıp yara yapıyosa kötü :( o zaman cildini bozar, nasır gibi yapabilir.
yetişkin yaşa geldiğinde burnun nasıl, yani şimdi?
Benimde bayağıdır burun tikim var ve burnumun büyüdüğünü hissediyorum ne yaparsam geçiremedim burnuma zarar verdiğini düşünüyorum
kardesım kusura bakma ama cok oynayınca buyuyor kendımde denedım daha ne dıyım vallahi billahı buyuyor yahu burda yok oyle bırsey dıyenler kendılerınde denemeıs veya gormemısler ben kendımde hıssettım bu durumu ve artık oynamıyacam burun egzersızlerı var onları uygulamayı dusunuyorum
zamanla yaş ilerledikce yamulmalar oluyor.. bazılarında kulak büyümesi falanda gördüm.. dediğin gibi allah herkese özgü yaratmışdir.. ama çok sıkıntıysa kendine doktora gidin çekinmeden .korkmadan
yaş ilerledikçe? gelişme çağı sona ermeden mi yani? yoksa yaşlandığında mı
genelde yaslilik da büyüme oluyor yamulma mesala 30lu yaslardan sonra filan
umarım yanılıyorumdur... sadece kuruntu yapıyorumdur inşallah.
inşallah çözülür sonun yinede doktora gidin 12-13 yaşı çözüm ü daha kolay olur
Cevap
5Cevap
Olmaz.İnasanların kendilerine özgün burunu olur.Burunun yetişkin olunca ne şekilde olacağı, hangi büyüklükte olacağı anne karnında iken DNA-sına yazılmış oluyor.Bunu kimse değiştiremez.Oynatmakla organ büyümez.Zaten öyle olsaydı sinüziti olanlar durmadan burnunu siliyor.O zaman hepsi koca burunlu olurdu.
burun şekil değiştirebilir evet ama büyüme değil yamulma gibi olur örnekleri var
Daha detaylı tarif edebilir misiniz? Yani şişme olmaz mı? Kanat kısımları?
O benim her şeyim... İleride çok üzülecek. :(
arkadaş olarak eklememiz gerekiyormuş. ben de zaman kaybı olmasın diye buraya koyuyorum mesajımı:
küçülecek sanıyor galiba. bana detaylı anlatmadı hiç. burnunun ucunu parmakları ile kavrayıp bastırıyor, bazen basılı tutuyor. yani ''sıkıyor''. ben onu uyardığımda hemen çekiyor elini ama geçen gün koltukta uyuyakaldı ve gördüm ki uyurken de yapıyor bunu... çok kötü alışkanlık olmuş, tik halini almış.
stres topu ile oynanır ya hani. aynen o şekilde. burnunun ucu sanki bir stres topu...
Hayır aksine burna çok yararı var;
Ben 11 yaşımdan beri böyle yapıyordum burnum kambur gibiydi ama kaldıran kaldıran o kamburluk gitti ve burun ucu çok az olsada havaya kalktı. Ve burun tıkanıklığı iyi geliyor. Büyümesi ergenlikle alakalı bir şey.
Keşke oğlan çocuğu olsaydı, hiç olmazsa alternatifi olurdu.
yok öyle bir şey
yani genlerinde vardı, zaten büyüyecekti, öyle mi?
bu ne takıntıdır ya boşver sadece elleme hoş değil
Hayır büyümüyor ergenlikte hep oynardım
Büyür hatta yamulabilir de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar