Mülakatta hangi dersaneye gittiniz soru ile karşılaşmak?

Selam arkadaşlar, pazartesi günü devlete bağlı özel bir şirkette 2. mülakatıma gireceğim. İlk mülakatı başarıyla geçtim, teknik mülakattı. Ama insan kaynakları da olduğu için kişisel sorular da sordular. Üniversiteye hazırlıkta fem dersanesine gitmiştim fakat onların kafa yapısı dahil benimle aynı değildi. Eğitim dökümanları ve deneme sınavlarındaki soruların kalitesindan dolayı dersanesine gitmeyi tercih etmiştim. Hiç bir etkinliklerine katılmadım etmedim. Sadece eğitim için gidiyordum dersaneye (olması gerektiği gibi). Neyse konunun aslı şu ki benim ilk mülakatımda hangi dersaneye gittin diye sordular. Ağzımdan fem çıkmadı. Önceden gittiğim dersane olan jale tezeri söyledim sadece. Ama aklıma çok takıldı bu durum. Eğer orda feme gittim demiş olsaydım belki mülakat başarılı olmayacaktı. Pazartesi gireceğim 2 mülakatta yine hangi dersaneye gittin sorusu ile karşılaşmaktan korkuyorum. Çok geriliyorum yanlış bir imaj bırakmaktan. Sizce gittiğimi söylemeli miyim? Söylersem direk elerler mi? Sonucta bir bağlantım olmadığı için güvenlik soruşturmasının da olumsuz olacağını sanmıyorum ama ellerinde hangi dersaneye gittiğime dair belge varsa bu sefer de yalan söylemiş olcam.. Çok bunaldım bunu düşünmekten.. Görüşlerinizi bekliyorum
Mülakatta hangi dersaneye gittiniz soru ile karşılaşmak?