İnsanın hayatında değişmeyen 3 şey varmış. Siz inanıyor musunuz?

İnsanın hayatında değişmeyen 3 şey varmış; Doğum tarihi, ölüm tarihi ve evleneceği kişi. Duayla hayatındaki şeyleri değiştirebilirmişsin ama bu 3 şey değişmezmiş. Yani gittiğin yol farklı bile olsa, gideceğin yer aynı kalıyor hep.

Ben bunu geçen bir ortamda konuşurken duydum. Şöyle düşünüp baktığımda gerçekten de öyle ya diyebileceğim örnekler gördüm. Acaba sizlerde benim gibi düşünüyor musunuz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sanırım biraz basite indirgemem lazım. Sorduğum soruyu başka tarafa çekiyorlar.

Mesele, neden böyle. Neden şöyle tartışması değil. Basit bir soru, bu 3 şey gerçekten de değişir mi değişmez mi?

Örnek; Evleneceğin insan konusu. Diyorsunuz ki; ben evleneceğim insanı seçerim. Öyle şey mi olur? ( Açıkcası bunu diyenlerin anladığını sanmıyorum, ama örneğimi vericem.)
Güncellemeler
+1 yıl
Alnına yazılmış olan bu 3 şeyden kaçamazsın, diyoruz. Farzı misal; Sen şimdi Ayşe ile evlenmek üzeresin. Bir takım sorunlar yaşıyorsun. Ayşe ile ayrılıyorsun. Kendi seçimlerin ile bu ilişki bitiyor. (kendin seçiyorsun, istiyorsun) Herneyse, zaman geçiyor karşına Fatma çıkıyor, evleniyorsun.

Şimdi olay bu, seçme şansın tabi var. Ama sonuç Fatma'ya çıkıyor hep. Sen bilmesende şartlar seni ona götürüyor. Umarım örnek açıklamama yardım eder.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize cevap vermek istiyorum, fakat kiminize cevap verecek kadar bilgim yok. Kiminize de cevap veresim yok(Anlamadan yorum yapanlar için).