Rızkı, Ömrü, Eşi
o yüzden endişe etmeyin.. atacağınız adımlar vereceğiniz kararlar kader dahilinde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rızkı, Ömrü, Eşi
o yüzden endişe etmeyin.. atacağınız adımlar vereceğiniz kararlar kader dahilinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bak bu çok doğru.. misal x olacak sanarsın ama birde bakmışsın kendini y ile evlenmiş bulmuşsun
Rısk a da katılıyorum ☝️ hep çabaladım ama sonunda emekli oldum
Ömür de aynen << tesbit ettim
İçini mi rahatlamaya çalışıyorsun
yooo.. Olmayacak işlerle uğraşmak istemiyorum artık.. olmadıysa kadermiş deyip geçeceğim..
Hangi mezhebe göre
Hanefi mezhebine göre.. ve diger rhli sünnet mezheblerine göre
Hanefi mezhebine göre.. ve diger ehli sünnet mezheblerine göre
Fazla iddali bir yargı. Katilmiyorum
onlarda saba cok katılıyordu bu iş senin mantığına göre olmaz. islam dini akıl mantık dini değildir. Nakil dinidir. Nakille gelir
Ay nefret ediyorum dindar erkeklerden
O kadar iticisinix ki gidin kendiix gibi itici sünepe bir carsafki bulup evlenin piyasadan temizlenin
onlarda seni cok seviyormuş 🙄
ateistlerin zehirini yemissiniz.. evrim teorisi filan.. bir tane evrim gecirme videosu filan yok. Ahirette artık nr hava çevirsiniz kendiniz düşünün... Herkese zulüm yapın ama hesap ödeek yok Kemalistler
Herkese zulüm yapsınlar hesap ödemek yok.. Restoranda da ben bu hesaba inanmıyorum desin insanlar. bi ton dayak yiyip karakola giderler ondan sonra
hayat size güzel her b. ku ye. ondan sonra hesap ödemek yok
Dinini kendine sakla senin gibilerinden sıkıldım hepsi mi aynı olur bir story atsan Filistin Filistin diye zirliyolat sanki eğlenmek haram
İlahiyat erkeklerinden aşırı dindar imamlardan çok nefret ediyorum ya vallahi niye acaba 😅😅
Ha bide ahlak kumkumasi kızlar
ortalıkta açık saçık dolaşan oro. sbu gibi dolaşan kızlardan nefret ediyorum... insan günah bile işleyecekse ulu orta yapmaması lazım ama kızlar artık. soyundu.. bacım. bu gibi dolaşıyorlar
Aynen katılıyorum asko
Herkes geçsin o özgürlük hikayelerini.. açıklık saciklik özgürlük değil. or. osbuluktur.. küçük kızlara örnek olmaktır. örnek oldular da zaten...
Ne aşkosu. Benim aşkom var. Kayserili aşkom
Agzinizin suyu akıyor ama
Haydi aşko 🤪
Sen özele gelsene Mustafa
ağzının suyu akıyor derken.. yok ya.. içim kan ağlıyor. valla billa.. Kayserili aşkomun aşkından öldüm. Geberesice pić
Tamam aglama
ne özeli ben burada şaka yapıyorum.. sadece muhabbet... Kayserili aşkom var.. Öldüm aşkından onun... İsmim Mustafa değil... Kayserili sevdiğim var.. onunla evlenemezsem başkasıyla evlenirse çok üzülecegim
Sus la bayram namazını kılmamis ksde din dersi vriyor taş arabası
doğru diyorsun..
😘
kapağı yedik zabah zabah 🇹🇷
Ah sen benim daha bir saat önce kuran önümde olduğunu da bilmezsin
evde kimse olmayınca bayram namazı telaşı da olmadı.. saat geçmiş..
Sn kaç yaşındasın
75
Çıtır
Kur'an önündeymiş. Yalanciyi dönmüyorlar
Haklısın