Bugün öğrencilik hayatımızda kanlı canlı en az bir defa gördüğümüz kalemlerden bahsedeceğim. Hadi başlayalım!
Rotring Tikky

Bu kalemi eğer iyi bir öğrencilik geçirmişsen, kullanmaman mümkün değil, genellikle kahverengi olanının tercih edildiğini görmekteyiz.
Faber Castell Tri Click

Yıllar sonra bir üst modeli çıkmış olsa bile, hangimiz silgiyi bitirip, başkasının kapağını kendi kalemine takmadı ki? :)
Faber Castell Grip 2011

Kalın bir yapısının olmasının yanında, eli acıtmayan konforlu bir kalemdir. Öğrenci sıralarında sık sık gördüğümüz kalemlerdendir.
Faber Castell Grip II

Bu kalemimizde yine üstünde döndürmeli silgi yapısı, alttaki slikonlu konforlu yapısı ile bizlere iyi bir yazım zevki sağlıyor. Çeşitli renklerde karşımıza çıkar.
Fatih Mercanlı kurşun kalem

Çöp kutusunda sürekli açmayı beklediğimiz için öğretmenden çok azar işittiğimiz, kaleminin üst kısmı tahta ve dişlenme lekesi ile dolan, kalemtraşı olan var mı diye sık sık soru sordurtan, zamansız kırılan yerli ve milli kalemimizdir!
Not: Şu kalemi iki yönden de açmayın, bir tane ucu olsun ya :D
Listeye eklemediğim lakin aşina olduğumuz daha pek çok kalem var ama sizi bunaltmayalım dedik. :) Teşekkür ederim.
Peki ya siz hangi kalemi kullanıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar