Ben her haftasonu ormana yıkanmaya gidiyom. Tabi kova kova suyla beraber 😄 Belediyeye başvurdum ama hala su hattı götürüp sayaç bağlamadılar. Neyse küvetin malzemesi kiraz ağacı. Herkese tavsiye ederim 😄
Selam, ben komşunun bahçesini kazıp havuz yapmıştım. Mahallenin bütün çocukları toplandık yüzecektik annem dövdü. Bir rahat vermiiyorlar şu ormanlık alanlarda küvet yapmamıza yahu. Komşunun bahçesi ormanlık alandaydı da. jsjdjd
Açık havada neden soyunayım, küvet keyfi yapayım 😄 kafamdaki deli sorular hayır tabiki ormanda küveti nerden bulucam, amacım ne? Bak sana bir sürü soru fjgjgh sen cevapla bunları
Hayır yapmadım yapamam da. Açık alanda yapamam. Özel klübe gibi bişey olur ormanda pencereli öyle ancak. Onda da sadece içerden dışarısı görünecek dışarıya kapalı olcak öyle.
Hayır daha önce denk gelmedim ama gelseydim bunu fırsata çevirir o anın tadını net olarak yaşardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Küvet fırsatım hiç olmadı ama her fırsatta kaka mı hep açık hava da yaparım, yıldızları izlerken yapmak ise favorim. Geçenlerde sivri sinek sol yanağımı ısırmış bu da küçük bir anım