Yoğun yaz günlerinde sıcağın tozun dumanın havada uçuştuğu bu günlerde dışrı çıkacağınız gün duş almasanız parfüm gününüzü kurtarmaya yeter mi?

Yoğun yaz günlerinde sıcağın tozun dumanın havada uçuştuğu bu günlerde dışrı çıkacağınız gün duş almasanız parfüm gününüzü kurtarmaya yeter mi?
İnsanların aklına bu tür gerçek dışı fikirler sokmayın. Parfüm kötü kokuyu absorbe etmek için kullanılmaz. Kötü kokuyu durdurmanın yolu duş almak, vücudunu güzelce temizlemektir. Parfüm ve deodorant gibi ürünler hoş koku verir. Pisliği bastırmaz.
İyiyi kötüyü ayırmak istiyoruzdur hjk
Başarılı
Walla benim anneannem saolsun ben doğunca tuza basmışlar. Turşumu kurmak için değil eski insanlarda öyle bir gelenek vardı yebi dogan çocuğu tuzla yikarlardi ki ilerde kokmasin diye. bir hafta yikanmazsam asla kokmam ondan mıdır bilmem. bazi insanların hormonal bozuklukları oluyor duş bile alsa 2 dakika sonra aynı koku yine var bu bir hastalık. ter kokusu ayrı vücudun kokmasi ayrı
😅😅ayy onu bizimkilerde diyor hurafe inanma büyük ihtimalle çok kilolu değilsin terlemiyorsun
Cevap
29Cevap
Hayr duş şart parfüm beni kesmez
Blue De Chanel ve Azzaro The Most Wanted gibi dünyaca ünlü en iyi parfümleri kullanan biri olarak duş almadan kirli cilde parfüm sıkılmaz. Ağır kokan teninize ağır koku eklemiş olursunuz, duş alınır ve temiz cilde parfüm uygulanır.
Kolonya ile temizlenen koltuk altı sadece yıkayan bunların hiç birini yapmayan çok var. Kokuyorsun madem yıkan parfümlen ortamların sevilen şahsiyeti ol...
Parfüm falan kesmiyor, muhakkak duş almak gerekiyor. Parfüm bir süre sonra uçtuğunda vücudun has kokusu çıkıyor ortaya :D
Mis kokacam illa duşun yerini hiçbirsey almaz ter kokusu üzerine parfüm trafikte çöp kamyonu arkasında lambalarda durmuscasina yapar kokutur.
Yani benim parfümler kurtarır beni aslında ama yinede duşsuz rahat edemiyorum ben temiz vücuda sıkmak beni daha çok rahatlatıyor 😂
Duş almak 10 dakikalık iş. O kadar da üşengeç olunmasın.
Yetmez günde 2-3 defa soğuk suyun altına girmedim mi rahat edemiyorum
Dus almadan kullanılan parfüm vücutta kötü etki eder dussuz kullanmayalım
İmkanı yok olmaz.
İşyerinde imkanım olsa öğlen arasında da duş alırım
Duş almadığım gün yok, kirli vücuda parfüm sıkınca kendimi kirlenmiş hissediyorum
Duş alırım parfüm sıkamam. Su Ucuz. Benim parfüm pahalı
pis kokuyu parfümle bastırdıgını sanmak da ne bilim...
Hayır aslanlar kesinlikleeeee ter kokusuyla parfüm birleşince çok çok daha kötü ve katlanılmaz bir koku ortaya çıkıyor ve ter kokusunun dahada uzaklardan duyulmasını sağlıyor
Mümkün değil. Hatta daha kötü koku ortaya çıkabilir. Özellikle yaz aylarında duş almak şarrt
Parfüm hiç kullanmam sevmiyorum, yerim kokmaz amasıcak havalarda her gün duş alırım
Yani olabilir
Çok terlemediğim için olabilir.
Hayır. Sular kesikse anca öyle.
Yeterli olmaz asla duş şart
Hayir mutlaka irim
İyy ter+parfüm iğrenç
Pis pis altind durcaz
Duşun yerini tutmaz hiçbir şey
rezalet 15dk hızlı bir duş al bari
Kurtaramayız bence leş gibi kokuyoruz sonra
Çok çok zor kendim rahatsız olurun
Sanmıyorum