Güzellik & Bakım Her duştan sonra duşakabini yıkar mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen işim acele olunca unuttuğum oluyor. Siz düzenli duş temizliği yapabiliyor musunuz? Her duştan sonra duşakabini yıkar mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Evet mutlaka yıkarım öyle çıkarım pis bırakmayı sevmem öyle. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben de öyle Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Yıkamam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl hayır zaten biz duş alırken yıkanıyor ya suyla sjdjdjdj 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Evet şu tutar yıkarız 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Leke kalıyor yoksa Yorumla Hadiiyani 1 yıl Aynen şu lekesi oluyor Yorumla
aliyigit1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Yikamazsam rahatsız olurum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl En doğrusu aslında Yorumla aliyigit1907 1 yıl Kesinlikle girmeden bile temizliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet mutlaka yıkarım öyle çıkarım pis bırakmayı sevmem öyle.
Ben de öyle
Yıkamam
hayır zaten biz duş alırken yıkanıyor ya suyla sjdjdjdj
Evet şu tutar yıkarız
Leke kalıyor yoksa
Aynen şu lekesi oluyor
Yikamazsam rahatsız olurum
En doğrusu aslında
Kesinlikle girmeden bile temizliyorum
evet
Hayır
Bazen yıkıyorum