Güzellik & Bakım Duşta duş perdesine yanlışlıkla değdiğinizde rahatsız olur musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İşte bu yüzden duşakabin. Duş perdesi ıslaklığı çok rahatsızlık verici bir şey değil mi? Duşta duş perdesine yanlışlıkla değdiğinizde rahatsız olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Bence güzel oluyor :D 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ya çok tiksiniyorum 🤣🤣🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣🤣🤣 biri dokunmuş dimi
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Duş perdesinin ıslaklık hissi iğrenç! Öğrenci evindeyken vardı. Hiç sevmezdim, duş kabini var Allahtan. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bizde tok ama o soğuk dokunuşu rahatsız edici tabiki 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hem de nasıl rahatsız edici Yorumla Sitemkarım +1 yıl Yerlerin ıslandığını takmayacaksın kapıyı kilitleyip perdeyi açacaksın en rahatı Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl duş perdemiz yok duşakabin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olsa peki
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl uzun zaman önce vardı banyomda tiksinç bi his o soğuk soğuk 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Perde kaldimi yaaa 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Var tabii Yorumla Freedown54 +1 yıl Ben hiç gormedin Yorumla
rommelafricanus Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş perdesi kesinlikle varoşluktur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bohem duruyor Yorumla rommelafricanus +1 yıl Yok, bence vintage lol Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl duş perdem yok 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmasın da zaten Yorumla EngEteM +1 yıl bence de Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence güzel oluyor :D
Ya çok tiksiniyorum 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 biri dokunmuş dimi
Duş perdesinin ıslaklık hissi iğrenç! Öğrenci evindeyken vardı. Hiç sevmezdim, duş kabini var Allahtan.
Kesinlikle
Bizde tok ama o soğuk dokunuşu rahatsız edici tabiki
Hem de nasıl rahatsız edici
Yerlerin ıslandığını takmayacaksın kapıyı kilitleyip perdeyi açacaksın en rahatı
duş perdemiz yok duşakabin
Olsa peki
uzun zaman önce vardı banyomda tiksinç bi his o soğuk soğuk
Bazan oluyoruz
Perde kaldimi yaaa
Var tabii
Ben hiç gormedin
Duş perdesi kesinlikle varoşluktur
Bohem duruyor
Yok, bence vintage lol
duş perdem yok
Olmasın da zaten