Güzellik & Bakım Duş almak niyetsiz cunuplugu giderirmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor olan bir kimse niyet etmeden duşa girip çıkarsa cunupluğu giderirmi? Duş almak niyetsiz cunuplugu giderirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunlar nasıl cevaplar böyle bir kısmı evet niyet gerekli diğer kısmı hayır gerekli değil demiş 🤦🏼♂️😁Doğrusu evet niyet etmelisin! Gusülün farzlarından bir tanesidir. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 597 cevap paylaştı. Niyet etmek abdestin şartlarından hatırladığım kadarıyla 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Hanefi mezhebine göre girmek niyettir ama şafiiler niyet etmek zorunda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim bildigim eger gusul niyetiyle girdiyse o dusa soylemese de o niyetle girildigi icin gecerli oluyor ama oyle normal bir dus icinse sayilmaz 0 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gusül abdestinde niyet farz değil ağzına burnuna su çektiysen tüm vücudu yıkadıysan tamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gusül almak için girdiyse zaten niyetine girmiştir o geçerli olur ama dus alcam diye girip niyet etmezse olmaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sakız çiğnemek orucu bozar mı sorusunu döver bu soru. :) Sen yinede niyet et işi garatiye al. gusül güzeldir korur insanı 0 0 Yorumla
Sorsorsormama Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Gitmez. Niyet etmelisin 0 1 Yorumla Sorsorsormama +1 yıl Ama duşa ben gireyim gusül abdesti alayım düşüncesiyle girdiysen kabul olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunlar nasıl cevaplar böyle bir kısmı evet niyet gerekli diğer kısmı hayır gerekli değil demiş 🤦🏼♂️😁
Doğrusu evet niyet etmelisin! Gusülün farzlarından bir tanesidir.
Niyet etmek abdestin şartlarından hatırladığım kadarıyla
Hanefi mezhebine göre girmek niyettir ama şafiiler niyet etmek zorunda
Benim bildigim eger gusul niyetiyle girdiyse o dusa soylemese de o niyetle girildigi icin gecerli oluyor ama oyle normal bir dus icinse sayilmaz
Gusül abdestinde niyet farz değil ağzına burnuna su çektiysen tüm vücudu yıkadıysan tamam
gusül almak için girdiyse zaten niyetine girmiştir o geçerli olur ama dus alcam diye girip niyet etmezse olmaz.
Sakız çiğnemek orucu bozar mı sorusunu döver bu soru. :) Sen yinede niyet et işi garatiye al. gusül güzeldir korur insanı
Hayır. Kesinlikle niyet edip girmelisin mutlaka. Riske alma.
Abdestini al çık
Niyet edilmesi gerekir mutlaka
Duş almak ile gusül almak farklı şeyler
ne cunupluğu yaa.. saçmalık
Gitmez. Niyet etmelisin
Ama duşa ben gireyim gusül abdesti alayım düşüncesiyle girdiysen kabul olur
Evet niyet şart değil
Evet
Guslün farzlarını yerine getirmen lazım
Nasıl tam olarak
O niyet varsa dille söylemesende olur
gitmezzz