Güzellik & Bakım Evde sadece kendinize özel duşakabininiz olsun ister miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bence olması gereken aslında. İleride ev tasarımların tercihe bağlı olacağını düşünüyorum. Evde sadece kendinize özel duşakabininiz olsun ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Evet isterdim zaten benim evimde olduğu için bana özel olurdu. böyle resimlere alışık değiliz :D 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet ama duş olunca konu etiketi ne yapalım 🫣 u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi düşünmüşsün 🫣 Bahtıgüzel00 +1 yıl Sen gözünü kapat bakarken 🤣🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Büyüdüm abla bakabilirim 😂😂 Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki bakalım 🤣🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Evde zaten bize özel duşa kabin var. İki tanemi olsun istersin yeni evli biri için 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazen insan eşini bile istemiyor Yorumla Hadiiyani +1 yıl Bir ystak odasında bir banyoda olsa olur heralde Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olur elbette rahat olur insanın her hali oluyor Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Var zaten yaptırdım geçen sene harika bir tasarım ile mimar yaptı 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadara mal oldu sana Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Yaklaşık olarak 50.000 civarı Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Fena değilmiş Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Ortalama olarak gayet normal şu zamanda Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çocukken çok isterdim şimdi evde tek yaşıyorum her yer benim 1 0 Yorumla
Çılgın70 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Banyonun kapısını kilitledikten sonra sıkıntı yok boşa masraf etmeyi sevmem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğrudur Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ee bana özel zaten 😅 3 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Mis gibi Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yanlız yaşayınca öyle oluyor zaten.. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet güzel yanı yalnız yaşamın Yorumla Malefiz1313 +1 yıl :)) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Ne iyi olur yaa 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Nefis olur Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bana özel banyo evet isterdim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de çok isterdim Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bana özel zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzelmiş Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İsterim.. çok. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki Yorumla
oguzbei Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yok arkadaş, ben karımla giricem oraya 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla oguzbei +1 yıl 😂😁😁 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl istemezdim 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden Asya lüks işte Yorumla Asya_2275 +1 yıl bence gereksiz ama para olursa olsun tabikide Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet isterdim zaten benim evimde olduğu için bana özel olurdu. böyle resimlere alışık değiliz :D
Evet ama duş olunca konu etiketi ne yapalım 🫣
İyi düşünmüşsün 🫣
Sen gözünü kapat bakarken 🤣🤣
Büyüdüm abla bakabilirim 😂😂
Peki bakalım 🤣🤣
😂😂
Evde zaten bize özel duşa kabin var. İki tanemi olsun istersin yeni evli biri için
Bazen insan eşini bile istemiyor
Bir ystak odasında bir banyoda olsa olur heralde
Olur elbette rahat olur insanın her hali oluyor
Var zaten yaptırdım geçen sene harika bir tasarım ile mimar yaptı
Ne kadara mal oldu sana
Yaklaşık olarak 50.000 civarı
Fena değilmiş
Ortalama olarak gayet normal şu zamanda
Çocukken çok isterdim şimdi evde tek yaşıyorum her yer benim
Banyonun kapısını kilitledikten sonra sıkıntı yok boşa masraf etmeyi sevmem
Doğrudur
Ee bana özel zaten 😅