Güzellik & Bakım Kimler duşta müzik dinlerken sevmediği şarkı çalınca duşun ortasında o şarkıyı değiştirmeden duramıyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Buna maruz kaldınız mı duşta?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀#Duru 🎶Sürekli duş soruyorsun diyenlere, sadece fenomenlik görevi. Bi bitin 💁♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kimler duşta müzik dinlerken sevmediği şarkı çalınca duşun ortasında o şarkıyı değiştirmeden duramıyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bez_BheBek Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Duşta müzik dinlemeyi severim. Ben sevdiğim şarkıları kaydedip duşta sıra sıra dinliyorum. O yüzden şarkıyı beğenmeme gibi bir durumum olmuyor. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kalmadım neyseki Çalan kendi müziklerim sevmediğim şarkı yok aralarında 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Çok haklısın Zaten bir zevkimiz var onda da o kötü şarkıyı dinlemeyelim değil mi 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bide telefon nemlenince dokunmatik sapıtıyor deli ediyor adamı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Müzik dinlemem pek duşta 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl 15 dk sürüyor duş. Ne müziği 😂 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl İşte bu ben ıslak ıslak çıkıyorum dışarı 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duşta müzik dinlemeyi severim. Ben sevdiğim şarkıları kaydedip duşta sıra sıra dinliyorum. O yüzden şarkıyı beğenmeme gibi bir durumum olmuyor.
Kalmadım neyseki
Çalan kendi müziklerim sevmediğim şarkı yok aralarında
Çok haklısın Zaten bir zevkimiz var onda da o kötü şarkıyı dinlemeyelim değil mi
Bide telefon nemlenince dokunmatik sapıtıyor deli ediyor adamı
Müzik dinlemem pek duşta
cinler carpaar
Beni paylaşman hiç hoş değil 🤣🤣
Sessiz sedasız yıkanırım.
15 dk sürüyor duş. Ne müziği 😂
O banyo biraz zor biter:) o zaman
İşte bu ben ıslak ıslak çıkıyorum dışarı 😀
Duşta şarkı dinlemem 🤷♂️🙄
müzik dinlemem
cinlenme qeyfi
Cin mi çarptı.