Müzik & Etkinlik Duş alırken en çok dinlediğiniz şarkı hangisi? AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tam duş öncesi şarkı önerilerine açığım kendi listemden sıkıldım😆 Duş alırken en çok dinlediğiniz şarkı hangisi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Duş alırken şarkı dinlemem https://www.youtube.com/embed/sdAOoB5ML0Q 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Duştayken pek şarkı dinlemem ama dinlediğim zaman hareketli bir şeyler açarım. 0 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadece duş mu yoksa küvet keyfi miSadece duş ise zaten 5 10 dakika da bitiyor suyun sesinden ne dinlediğini anlamazsın küvette bir keyif se şöyle slov iyi olur uyursun köpükler içinde 😇 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl O an en son ne hoşuma gitti ise o çalar telefonumda duşta 😂 0 2 Yorumla AELORA +1 yıl Sürekli aynı liste sarmıyor arada farklılık lazım😂 Yorumla meftun35 +1 yıl Bence de 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spotify listesini açarım sırayla çalar. Belli şarkı yok 0 0 Yorumla
AritzAdurizz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar yıkasınlar 0 0 Yorumla
istanbulzedee00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Son soruların neden hep cinsellik üzerine ıslandın mk 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Duş alırken şarkı dinlemeyi sevmem ya şlfjj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Duş alırken şarkı dinlemem
https://www.youtube.com/embed/sdAOoB5ML0QDuştayken pek şarkı dinlemem ama dinlediğim zaman hareketli bir şeyler açarım.
Sadece duş mu yoksa küvet keyfi mi
Sadece duş ise zaten 5 10 dakika da bitiyor suyun sesinden ne dinlediğini anlamazsın küvette bir keyif se şöyle slov iyi olur uyursun köpükler içinde 😇
O an en son ne hoşuma gitti ise o çalar telefonumda duşta 😂
Sürekli aynı liste sarmıyor arada farklılık lazım😂
Bence de 😂
Spotify listesini açarım sırayla çalar.
Belli şarkı yok
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar yıkasınlar
Son soruların neden hep cinsellik üzerine ıslandın mk
Söylemem şarkı yıkanırım çıkarım
Duş alırken şarkı dinlemeyi sevmem ya şlfjj
Dinlemem ki 😅
Duş alırken şarkı dinlemem
Ben genellikle metro fm i açıyorum