Güzellik & Bakım Duşta gözünüze köpük kaçınca gözünüz çok yanar mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Benim hemen etkileniyor, hemen yanıyor, o an çok acı çekiyorum. Sizin peki?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🫧 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Duşta gözünüze köpük kaçınca gözünüz çok yanar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Evet sabun sürerken özellikle kapatıyorum yoksa havalar zıplatıyor. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kaçmadı uzun zamandır :D o duyguyu hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Canımı yakan daha çok şey var keşke hepsi köpük acısı gibi olsa. 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çocukken çok kaçtığı için gözüm köpüğe karşı bağışıklık kazandı. Fazla etkilenmiyor. 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Kazık kadar olmuşsun bu yaşta ne köpük kaçması 😄 0 6 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Çocukmusun artık profesyonel olacak yaştasın 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yok ben hâlâ bebeğim Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Koca bebek Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Belli daha çok toysun Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam amcacım Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Amcamı yok dede🤣🤣 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yanınca üflemeye gelecek misin ahsh 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Üflerim :d
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bu yüzden dalin kullanıyorum 😅 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalin bile yakıyor desem 🙄😬 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Yok benim gözlerim hassas olduğu halde yanmıyor 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤕 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Bide johnsons baby dene o kesin yakmaz yakması imkansız Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Olur Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Berbat şekilde yanıyor bazı duj jellerinde 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En sevmediğim şeylerden biri de bu işte 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet sabun sürerken özellikle kapatıyorum yoksa havalar zıplatıyor.
Kaçmadı uzun zamandır :D o duyguyu hatırlamıyorum.
Canımı yakan daha çok şey var keşke hepsi köpük acısı gibi olsa.
Çocukken çok kaçtığı için gözüm köpüğe karşı bağışıklık kazandı. Fazla etkilenmiyor.
Kazık kadar olmuşsun bu yaşta ne köpük kaçması 😄
Çocukmusun artık profesyonel olacak yaştasın 😄
Yok ben hâlâ bebeğim
Koca bebek
Belli daha çok toysun
Tamam amcacım
Amcamı yok dede🤣🤣
Yanınca üflemeye gelecek misin ahsh
Üflerim :d
Bu yüzden dalin kullanıyorum 😅
Dalin bile yakıyor desem 🙄😬
Yok benim gözlerim hassas olduğu halde yanmıyor 😄