Güzellik & Bakım Simsiyah dizayn edilmiş banyoda duş alabilir misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim için banyonun rengi de önemli. Var mı benim gibi düşünen? Simsiyah dizayn edilmiş banyoda duş alabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Evet alabilirim neden olmasın 1 0 Yorumla
seoyoonyul Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bana göre banyo beyaz ya da mavi renklerinde olmalı. Siyah banyoda rahat duş alamazdım. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynı şeyi düşünüyorum Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Siyah severim.. Evim full siyah olsun isterim hatta 1 0 Yorumla
gibisǝɟǝu Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl O kadar düşünecek bir duş alanı kaldıydi. Duşumu alacağım temiz yer olsun kafi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Düşünürüz az para mı Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Alırım, siyahı seviyorum. Ama temizliği zor olur. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet zor olur Yorumla
Deltanteiger Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye alinmasin? Mis gibi de alinir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İnsanın üstüne geliyor duvarlar Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Kasvetli olur 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben tıkanırım Yorumla Hadiiyani +1 yıl Son yıllar köyü renkler çok kullanılıyor banyolarda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet alabilirim neden olmasın
Bana göre banyo beyaz ya da mavi renklerinde olmalı. Siyah banyoda rahat duş alamazdım.
Aynı şeyi düşünüyorum
Siyah severim.. Evim full siyah olsun isterim hatta
O kadar düşünecek bir duş alanı kaldıydi. Duşumu alacağım temiz yer olsun kafi
Düşünürüz az para mı
Alırım, siyahı seviyorum. Ama temizliği zor olur.
Evet zor olur
Niye alinmasin? Mis gibi de alinir.
İnsanın üstüne geliyor duvarlar
Kasvetli olur
Olur
Ben tıkanırım
Son yıllar köyü renkler çok kullanılıyor banyolarda
Ayy hayır🥳
Sorun olmaz
Temiz olduktan sonra renginin bi önemi yok
alabilirim
Cok sevdim