Güzellik & Bakım Duşta sırtına yetişemediğin oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Duşta sırtına yetişemediğin oluyor mu kese yaparken?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🧼 Güncellemeler+1 yıl Güncelliyorum Duşta sırtına yetişemediğin oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet oluyor ama annemin ördüğü uzun lif sayesinde işimi görüyorum. 4 0 Yorumla
Carlita Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet sevgilime sesleniyorum el atıyor sağolsun 😀 3 2 Yorumla Carlita +1 yıl @35-ÇILGIN-ADAM-35 anlamadım? Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Yazdım Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Lifim sağolsun örende sağolsun elleri dert görmesin inşallah. Allah tuttuğunu altın etsin onun. Ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı olsun. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim sırta yetişmek değil sırtımı sağdan soldan yetişmek yoruyor sırt genişliği omuz genişliği sıkıntı 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hangimiz yetişebiliyoruz ki hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ben o yüzden sırt sabunlamakla, keselemekle uğraşmıyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sırf onun için fırça ve duvar hasırı aldım. Biraz sığır gibi duvara sürtünüyorum ama olsun 😂 1 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Yetişebilen var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu 🤣🤣 1 1 Yorumla Maritimo +1 yıl Güncelliyorum, Yetişebilen var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu 🤣🤣 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Benim her yerim esnek ben sırtıma belime her türlü ulaşabiliyorum 😂 1 0 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Kullandığım kese sayesinde her yere ulaşıyorum rahatlıkla 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bezi u, atıyorum bir elimi beşden geri diğer elimi enseden geri yukarı aşağı öyle işte dgdsd 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sırt keseleri var onlardan alabilirsin 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim var zaten Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Yetişiyorsun o zaman? Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Ne mutlu Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kilolu ve kısa insanlar yetişemez edoş 2 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yani, voy 1.87, ama kol da 1 metre :)) 1 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bunun için aparatlar var, onlardan kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet, Bekar olduğum için lifle kendim sürtüyorum sırtımı mecbur 🥺 1 0 Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oo olmaz mı. Eşitliyorum iki tarafın da 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet oluyor ama annemin ördüğü uzun lif sayesinde işimi görüyorum.
Evet sevgilime sesleniyorum el atıyor sağolsun 😀
@35-ÇILGIN-ADAM-35 anlamadım?
Yazdım
Lifim sağolsun örende sağolsun elleri dert görmesin inşallah. Allah tuttuğunu altın etsin onun. Ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı olsun.
Benim sırta yetişmek değil sırtımı sağdan soldan yetişmek yoruyor sırt genişliği omuz genişliği sıkıntı
Hangimiz yetişebiliyoruz ki hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ben o yüzden sırt sabunlamakla, keselemekle uğraşmıyorum.
Sırf onun için fırça ve duvar hasırı aldım. Biraz sığır gibi duvara sürtünüyorum ama olsun 😂
Yetişebilen var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu 🤣🤣
Güncelliyorum,
Yetişebilen var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu 🤣🤣
Benim her yerim esnek ben sırtıma belime her türlü ulaşabiliyorum 😂
Kullandığım kese sayesinde her yere ulaşıyorum rahatlıkla
Bezi u, atıyorum bir elimi beşden geri diğer elimi enseden geri yukarı aşağı öyle işte dgdsd
Sırt keseleri var onlardan alabilirsin
Benim var zaten
Yetişiyorsun o zaman?
Evet
Ne mutlu
Kilolu ve kısa insanlar yetişemez edoş
Ben yapiyorum kolum esnek sukur
Yani, voy 1.87, ama kol da 1 metre :))
Evet oluyor tabi, lif var fakat.
Yok ya ona göre aldım kesemi 😂
Oluyor maalesef
Hayır olmuyor
Bunun için aparatlar var, onlardan kullanıyorum.
Evet, Bekar olduğum için lifle kendim sürtüyorum sırtımı mecbur 🥺
Olur kolayını bulmussun
Oo olmaz mı. Eşitliyorum iki tarafın da
Oluyor tabii.. Ahtapot muyuz.. 😄
Alıştık artık beee 😬😬
oluyor
Olmuyor, yetişiyorum
hayır
Oluyor
Evet yaşıyorum bunu
Her zaman
Evet. maalesef