Güzellik & Bakım Duş aldıktan hemen sonra uyuyasınız gelir mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Duştan sonra uykunuz gelir mi?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 💤 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Duş aldıktan hemen sonra uyuyasınız gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek yedikten sonra uykum geliyor rezzan hanım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl O bende de oluyor ecevit bey Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Duş aldıktan sonra uykum gelmiyor ama duşun verdiği bir rahatlık oluyor kendimi kuş gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
Pembemantar Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Evet bazen yorgunluğa bağlı olarak duştan hemen sonra gevşeme oluyor uykuda geliyor uyuyası geliyor insanın çok normal. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gün içinde iş yerinde yoruluyorum, akşam eve gelip duş aldığımda mayışıyorum, koltukta elimde telefonla uyuyakalıyorum. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Duş değilde denize girdikten sonra uykum geliyor yaz gelsede girsem 🥺 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Normalde uyuduğmdan dha derin uyurm hemen yani kısa zmn içinde uykum gelir 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır vücudum duş alınca daha çok canlanıyor kendine geliyor 😊 1 0 Yorumla
candandeen Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı yatakta kuruturum sonra sıcak sıcak mayışırım 1 0 Yorumla
Ogeday72 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Evet çünkü vucudun rahatlar gevşer tabi cacik yapmadan çıkmam 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet duş aldıktan sonra uykum mutlaka gelir. 4 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet bazen oluyor özellikle hafta sonu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Mayışırm ya 1 0 Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl duştan sonra uyku muhteşem yaa 1 5 Yorumla 49Expert +1 yıl @The_Empress sıcak duştan sonra öyle ama soğuktan sonra nanay Yorumla The_Empress +1 yıl soğuk duştan sonra dinlenme mükemmel ama. soğuk duş sonrası bir kadeh şarap iç yatakta, güzel keyif oluyor tavsiye ederim. Yorumla 49Expert +1 yıl yatak gurmesi misiniz Yorumla The_Empress +1 yıl haha olabilir 😂 Yorumla 49Expert +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet geliyor en iyisi duş alam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet geliyo, Biraz duştan biraz da osbirden rahatlıyorum o yüzden uyku bastırıyo 🤭 🙊 🙃 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok cici omussunya ama sen değerli ankaralım 🤭 🙊 ☺️ Cevap sahibi +1 yıl Datluss bişey omussun, Çıtı pıtı bal lokma omussun ay 🤭 🙊 😂
alhe9272 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl 10 posta attıktan sonra bi zahmet uyku gelsin yani 😅 geliyor 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl evet.. Bu yüzden gece duş alırım genelde.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yemek yedikten sonra uykum geliyor rezzan hanım
O bende de oluyor ecevit bey
Duş aldıktan sonra uykum gelmiyor ama duşun verdiği bir rahatlık oluyor kendimi kuş gibi hissediyorum
Evet bazen yorgunluğa bağlı olarak duştan hemen sonra gevşeme oluyor uykuda geliyor uyuyası geliyor insanın çok normal.
Gün içinde iş yerinde yoruluyorum, akşam eve gelip duş aldığımda mayışıyorum, koltukta elimde telefonla uyuyakalıyorum.
Duş değilde denize girdikten sonra uykum geliyor yaz gelsede girsem 🥺
Normalde uyuduğmdan dha derin uyurm hemen yani kısa zmn içinde uykum gelir
Hayır vücudum duş alınca daha çok canlanıyor kendine geliyor 😊
Saçlarımı yatakta kuruturum sonra sıcak sıcak mayışırım
Evet çünkü vucudun rahatlar gevşer tabi cacik yapmadan çıkmam
Evet duş aldıktan sonra uykum mutlaka gelir.
Sıcak suyla yıkanınca oluyor genelde
yorgun olduğumda
Evettt en sevdiğim 😋😋
Evet bazen oluyor özellikle hafta sonu
Mayışırm ya
Evet bir mayışıyorum..
duştan sonra uyku muhteşem yaa
@The_Empress sıcak duştan sonra öyle ama soğuktan sonra nanay
soğuk duştan sonra dinlenme mükemmel ama. soğuk duş sonrası bir kadeh şarap iç yatakta, güzel keyif oluyor tavsiye ederim.
yatak gurmesi misiniz
haha olabilir 😂
🤣🤣🤣
İstisnasız her zaman böyle
Genelde hayır
Genelde yarım saat sonra
Evet bir uyku çöküyor
Yok ben uyumam hemen.
Evet geliyor en iyisi duş alam
Sadece benim mi uykum dağılıyor ya? 🙄
Genelde gelir hormonlar yumusuyor
Gece geç saate ise evet.
Geliyor o rahatlıkla.
Aynen hemen mayışıyorum
Evet geliyo, Biraz duştan biraz da osbirden rahatlıyorum o yüzden uyku bastırıyo 🤭 🙊 🙃
Çok cici omussunya ama sen değerli ankaralım 🤭 🙊 ☺️
Datluss bişey omussun, Çıtı pıtı bal lokma omussun ay 🤭 🙊 😂
10 posta attıktan sonra bi zahmet uyku gelsin yani 😅 geliyor
Hayır uyumakta iyi değil zaten.
evet.. Bu yüzden gece duş alırım genelde..
Duşta tatmin oldum sa evet
Bazen mis gibi oluyor, mışıl mışıl uyuyorum
Evet geliyor
Ebet
Geliyor çarşafta temiz olunca
Tam tersi uyku açar
Evet
gelmez
Aksine canlanıyorum
Yok hayır
Gelebiliyor.
Gelir