Ben banyo yaptiktan sonra hemen uykum geliyor ve saatlerce uyumak istiyorum. Size de oluyor mu?
Evet. Kuyuya düşmüş gibi uyuyorum.
Yoo. Ne alaka?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sıcak su uyku getirir ılık su uyku acar.
öğlen uykusu ne kadar faydali ise sıcak su ile banyo da o kadar zararlıdır. Vücut hücrelerini öldürdüğü için oluşan halsizlik uyku hali sanarız.
Evet kesinlikle. Uyuyamadığım zaman hemen duş alır öyle yatarım.
Of hemde nasıl :D heleki naneli şampuanlar iyice uyku getiriyor tavsiye ederim :DdD
Deniycem soz :D
Ahahs tamam :D
Suyun fazla sıcaksa kasların gevşer ve mayışırsın bana da genelde oluyor
Soguk suyla da oluyor mu? Bana oluyor
Bende zaten ilikla baslayip sogutuyorum yoksa giremem hayatta :D
Ahaha bilmem. :D ilikla baslayinca alisa alisa gittigin icin oyle olmuyor ama direk sogukla olur heralde.
Cevap
17Cevap
Bide arkasından ballı süt hop yatağa ilk okul yıllarımı hatırlattın ya ennem zorla icirirdi :)
Hic sevmem sutu. :d
Ewet banada oluyor Banyo sonrasi uyku harika oluyor yorgunluk falan kalmiyo mis gibi
Aynen. Uyaninca cok dinc hissediyorum.
Cok sıcak suyla yaparsan uykun gelir yaz aylarında falan banyo yaptıgında gelmez mesela
Ben yazin buz gibi suyla yapinca da geliyor. Cikinca uyuyamazsam cok kotu oluyorum.
ozaman senin sorunun var :)
Heralde :)
dıkkat et hasta olma :)
Yok vallahi tam tersi daha bir dirençli oluyorum :)
Gece olunca evet herkeste bir mayışma olur.
Suyun enerjisi etkiliyor
Aksine uykum açılıyor. Mast yaptıkdan snra acayp uykum gelıo ama
Banyo sonu seks güzel olur dimi ama
Akliniz fikriniz seks. Bir bitmediniz.
Sence bitermi senin gibi düşünen kızlar kadınlar eşlerinin gözü dışarda oluyor iste
kendi eşinden mi biliyorsun?
Evli olsam bilicemde yaptığım evli kadınlardan biliyorum.
Vah vah.. En az o kadinlar kadar karaktersizsin demek. Yazik..
ne yaparsın bizde vereni yaparlar canım ayrıca sizide çok karakterli buldum saygılar
Senin aksine karaktersiz hic bir cevabim vs olmadigi icindir. sirf altta kalmamak icin yaziyorsun lutfen terk eder misin burayi?
zaten altta kalma canın acır. sende yazma ozaman
Ya bir git allasen. İleride esininde sana ayni seyi yapmasi dilegiyle. Etme bulma dunyasi sonucta. Hadi eyvallah.
kaşınıyon gece gece galiba herkes yazmış burdada tek suclu benmi oldum şimdi ayıp ya sen neden yazıyon tartışmayı seviyon galiba
Evet cok seviyorum. Problem? Son lafim agir geldi galiba. Sindirememissin onu. Olmamis. Yok.
YOO AĞIR GELEN BİŞİ YOK VERENİ YAPARIM SENDE İSTE SENİDE YAPARIM SAPIK DEĞİLİM AMA YİYEMEYENİN MALINI YERLER S... A... S ANLADIYSAN ANLAMADIYSAN HADİ GİT YAT UYU SEN
Biliyor musun? Büyük harfle yazınca adam olunmuyor. Agir gelen yorumumu tekrarliyor ve iyi aksamlar diliyorum sana.
canım büyük harf biyerde yazıyodum oraya da denk gelmiş ayrıca herşeyi üzerine alma istersen bana ağır gelen bir söz yok olsa inan söylerdim ama senin hala bana cevap vermene şaşırıyorum istersen tanışalım ne dersin belki sıkı arkadaş oluruz baya kavga ettik nede olsa :)
ahahahaha adama bak ya :D. yok canım sağol ben elalemin karısını kızını düzen karaktersizlerle arkadaş olmuyorum.
altı üstü bir kere olmuş bişi sende amma yaptın yaa görende sapık sanacak elinde geziyo sanacak yaa
ya bir dediğin bir dediğini tutmuyor Allah aşkına. Kaç kere olduğu mühim değil sen bunu yapmayı gurununa yedirdiysen benim sana diyecek bir şeyim yok.
haklısın günah çıkarmaya gitmem lazım var mı tanıdık papaz :)
Aynen uykum geliyor hele sicaksa.
Evet sicak olumca daha bir mayisiyor insan. Uzerimi zor giyiyorum.
Banyoda eğlenirsem geliyor :-)
Terbiyesiz...
Hahha peki. Bu site beni fesat dusunmeye itiyor bro. Uyelerin sucu. Hepsi abaza.
felaket derecede geliyor
tam tersi uykum varsa bile gidiyo :DD:D
Oylesi daha iyi. Uyuyamayimca musmula gibi oluyorum.
Nedense seks yapmak geliyor içimde. Duştan sonra
Evet. Normal birşey. Dus insanı rahatlatır.
Öküz gibi uyurum şimdi dusa gircem see you :d
See u bro.
Evet. Kuyuya düşmüş gibi uyuyorum.
ewt mayisiyorum
evet
yoooo
Yoo. Ne alaka?
harika bir uyku...
evet
Gelmio yaniom hatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar