Güzellik & Bakım Duş alırken manzaranız olsun ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ya da Banyo yaparken diyim. Manzaralı falan, Pinterest hayatları gibi. İster miydiniz?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🍹 Güncellemeler+1 yıl Güncel Duş alırken manzaranız olsun ister miydiniz? Cevapla Fal Soruları Pinterest Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Jakuzimin içindeyken bı miami manzarasına hayr demezdm 3 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet isterdim güzel olur manzaraya karşı ve müzik ile birlikte muhteşem bir uyum sağlar. 1 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Belki isterdim Ama hayatta hep istediğimiz olmaz 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl isterdim ama biri beni görür diye çekinirdim bu yüzden istemiyorum.. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Uzaktan bi deniz manzarası böyle güzel olur. Ama uzaktan. 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İsterdim, komple cam banyo, dışarısı görünsün isterdim. 1 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Kamp yaparken açık duş da keyifli oluyor, herkes den uzak alanda severim 1 0 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dışarıdan görünüyor muyum acaba diye tribe girerim istemem 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Duşta ne manzarası allasen.. Temizlenip çıkıyorum.. Sıcak su, duş jeli olsun yeter.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Manzaraya gerek yok karşımda bir çift m*m* varsa naylon leğende bile yıkanirdım 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Denizden geçenler gemiler beni görür gerek yok 😂 1 0 Yorumla
kendineMühendis096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Manzara değilde partnerim olsa olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Jakuzimin içindeyken bı miami manzarasına hayr demezdm
Evet isterdim güzel olur manzaraya karşı ve müzik ile birlikte muhteşem bir uyum sağlar.
Belki isterdim Ama hayatta hep istediğimiz olmaz
isterdim ama biri beni görür diye çekinirdim bu yüzden istemiyorum..
Uzaktan bi deniz manzarası böyle güzel olur. Ama uzaktan.
İsterdim, komple cam banyo, dışarısı görünsün isterdim.
Kamp yaparken açık duş da keyifli oluyor, herkes den uzak alanda severim
Dışarıdan görünüyor muyum acaba diye tribe girerim istemem
Duşta ne manzarası allasen.. Temizlenip çıkıyorum.. Sıcak su, duş jeli olsun yeter..
Manzaraya gerek yok karşımda bir çift m*m* varsa naylon leğende bile yıkanirdım
Gerek yok o kadarı biraz abartı
Gerek yok. Temiz olsun yeter
Olmasada olur gerekli değil 😅
Denizden geçenler gemiler beni görür gerek yok 😂
Yok aşkım ya gerek yok bence
İsterdim güzel olurdu.
Gerek yok gibi ya bilemedim
Duş alırken manzaram sen ol isterdim değerli Angaralım 🤭 🙊 🙃
Her zaman değilde tatildeyken belki
Vicudumu reklam mı yapayim yani
Manzara değilde partnerim olsa olur