Kadın Emeği Kakaolu duş jeli kullanır mıydınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Biraz ağır kokuyor sanki. Güncellemeler+1 yıl Nasıl diye soranlar için, çikolatalı duş jeli gibi kokuyor. Ancak biraz daha ağır kokuyor diyebilirim. Kakaolu duş jeli kullanır mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Site yine reklam almış anlaşılan :D benim için fark etmez 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet canım sanırım bir aylık
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum öyle kokular temiz ve ferah koku severiö 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ferahlık lazım Yorumla
Gizem_1x Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet diğer kokulara göre ağır. En güzeli okyanus ve çilek kokusu. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çilek çok tatlı kokuyor Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kahve kokulu kullanmıştım kötüydü 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O kötü olur Yorumla Nonameoo +1 yıl En güzel ve kalıcı yves Rocher mango -kişniş kokusu tavsiye ederim. İnanılmaz güzel Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, vanilyalı tercih ederim. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Vanilyalı da güzel oluyor Yorumla birilkbaharmeselesi +1 yıl Evet ❤️ Yorumla
HazardGoose Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayatta kullanmam. Johnson's tek tercihim. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sade mi seviyorsun HazardGoose +1 yıl Yok nar çiçeği var Johnson'un. Tek tercihim de Johnson'un zaten. Diğeri de dove olabilir. Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzel öneriler
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır. Fresh şeyleri seviyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de doğal Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Yok aman kalsın mentollü daha iyi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Terleyince çok ağırlaşıyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Terlemeden de ağır Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Olabilir Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Bilmem, kullanmadım. Hoşuma giderdi ama. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ağır kokusu var Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl :) Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kullanmazdım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzel kokuyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl kullanırdım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ağır kokuları seviyorsun yani Yorumla
gunesimolll Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En guzeli lavanta 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Orta halli Yorumla gunesimolll +1 yıl ya da yaseminn😊 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Vanilya Yorumla gunesimolll +1 yıl Hmmm olabilir o da evet Yorumla
Harun_abiş Takip Et Xper 3 Yaş: 106 +1 yıl Gerek yok ben zaten çok tatlıyım.. 🤙 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok da mütevazı Yorumla Harun_abiş +1 yıl Her zaman Yorumla
Mr____Seran Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İyi marka olursa evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İyi bir marka Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kahveli kullandım bir ara ama yok şu an. 1 1 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Bir markada güzel kokular var bayağı Yorumla
PlatenisTaken____ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kullanmıştım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Beğendin mi Yorumla
Oldmoneyplaylist Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yok sevmem kokusunu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzel kokuyor aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Site yine reklam almış anlaşılan :D benim için fark etmez
Evet canım sanırım bir aylık
Sevmiyorum öyle kokular temiz ve ferah koku severiö
Ferahlık lazım
Evet diğer kokulara göre ağır. En güzeli okyanus ve çilek kokusu.
Çilek çok tatlı kokuyor
Kahve kokulu kullanmıştım kötüydü
O kötü olur
En güzel ve kalıcı yves Rocher mango -kişniş kokusu tavsiye ederim. İnanılmaz güzel
Hayır, vanilyalı tercih ederim.
Vanilyalı da güzel oluyor
Evet ❤️
Hayatta kullanmam. Johnson's tek tercihim.
Sade mi seviyorsun
Yok nar çiçeği var Johnson'un. Tek tercihim de Johnson'un zaten. Diğeri de dove olabilir.
Güzel öneriler
Hayır. Fresh şeyleri seviyorum
Ben de doğal
Yok aman kalsın mentollü daha iyi
Evet
Terleyince çok ağırlaşıyor
Terlemeden de ağır
Olabilir
Bilmem, kullanmadım. Hoşuma giderdi ama.
Ağır kokusu var
Daha freş kokular tercihim
Hayır
:)
Kullanmazdım
Güzel kokuyor
kullanırdım
Ağır kokuları seviyorsun yani
En guzeli lavanta
Orta halli
ya da yaseminn😊
Vanilya
Hmmm olabilir o da evet
Gerek yok ben zaten çok tatlıyım.. 🤙
Çok da mütevazı
Her zaman
İyi marka olursa evet
İyi bir marka
Kahveli kullandım bir ara ama yok şu an.
Bir markada güzel kokular var bayağı
Vişne, çilek, nar çiçeği tercihim
Kullanmam
Hayır kullanmam
Kullanmıştım
Beğendin mi
Yok sevmem kokusunu
Güzel kokuyor aslında
Hayır kullanmam
Ben old spice kullanıyorum ihtiyar
Hyir asla