Güzellik & Bakım Duşta tercih ettiğiniz şampuan nedir? damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Elidor🌸 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar lütfen iğrenç saçma sapan resimler atmayın🙏 Duşta tercih ettiğiniz şampuan nedir? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben bu aralar kepeğe karşı etkili yönüyle clear tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Loreal paris tabi ki 1 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Şampuan kullanamıyorum. Özel hazırlanmış sabunlar tüketiyorum 1 8 Yorumla damladamla123 +1 yıl Anladım güzel Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ben hazırlıyorum 😁 Yorumla damladamla123 +1 yıl Nasil Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Biraz kimya biraz bilim. Altın yapmıyorum da sabun yapıyorum 😁 Yorumla damladamla123 +1 yıl Sjsjsj güzell Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Sana da verirdim ama Rusyadayım Yorumla damladamla123 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ronaldo tarafından tasarlanan kıliyır men 😂 1 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hahah iyimis Yorumla Severance +1 yıl Ronaldo abimin bir bildiği vardır dedik. Yorumla damladamla123 +1 yıl Kesinlikle sjsjsj Yorumla
447777 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Trendyoldan bitkisel ürünler alıyorum market markalarında katkı maddesi çok 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Anladım iyimiş Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarElidor kullanıyorum 1 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzel Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Elidor turuncu olan 🌺 1 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Elidorun tüm serisi mükemmel bence Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Ebet bencede bu seferlik bu olsun dedim Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Eyüp Sabri Argan yağlı 1 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzell Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Evet hoşuma gidiyor Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Sabun 1 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzel Yorumla Papagandukkani +1 yıl Saç için pantene ama vücut için zeytinyağ sabunu Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Clearmen 1 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Iyimis Yorumla Zapata67 +1 yıl Efsane bak profile saçları diri gösteriyor Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl pantene ya da bıoplas 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzeller Yorumla
dlgnenes Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Şaldır şoldur kullanıyorum ben 0 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Ahaah haldir şaldır diyolardi ona😄 Yorumla dlgnenes +1 yıl Oda güzelmiş benim ki bana özgü 🤣 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hahah iyi bakalm Yorumla
hilall379 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Elidoree kullanıyorum pembe ve beyaz çok güzel 🥰 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Evet çok iyii Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hacı Şakir sjsns 0 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hahah güzel Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl Hindistan cevizli şampuanı harika kokuyor. Deneyin denettirin snssj damladamla123 +1 yıl Hayhayy
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sebamed şampuan kullanıyorum. 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi bakalm Yorumla
Etem_kilicaslan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Clear meann babyy 1 6 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi bakalm Yorumla Etem_kilicaslan +1 yıl Parası da iyi 80 lira Yorumla damladamla123 +1 yıl Sjsjsj olsun o kadar Yorumla Etem_kilicaslan +1 yıl Olsun olsun kokusu iyidir tavsiye ederim mentöllü Yorumla damladamla123 +1 yıl Tesekkurler Yorumla Etem_kilicaslan +1 yıl Rica Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tabiki de clerman 😏 1 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Iyimiş Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl 3 senedir aynı şampuanı kulanıyom.. Yorumla damladamla123 +1 yıl Anladım Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Haldırşaldır 1 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi iyi Yorumla Vayaminiyyum +1 yıl Naneneli amma Yorumla damladamla123 +1 yıl Dikkat et gözleri yakmasin😄 Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl clear 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzelmiş Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Delikli Sabun 0 2 Yorumla damladamla123 +1 yıl Duymadım hiç Yorumla bunasııladam +1 yıl Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Elidor 0 7 Yorumla damladamla123 +1 yıl En iyisi bence Yorumla idrisgenc +1 yıl Bencede Elidor Yorumla idrisgenc +1 yıl Cok iyi Yorumla idrisgenc +1 yıl Nanelisi var elidorun o daha iyi Yorumla damladamla123 +1 yıl Dogrudur Yorumla idrisgenc +1 yıl Sabah duş aldim ferahlatti Yorumla idrisgenc +1 yıl Seninle tanismak istiyorum damla Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hacı şako 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi iyi Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Head Shoulders 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzel Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dove 0 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzel Yorumla RıfatŞen +1 yıl Teşekkür Ederim 🙏 Hanım Efendi Saygılar 😇🎩 Yorumla damladamla123 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Yazar01 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl head and shoulders klasik bakım 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Iyimis Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Haci şakir 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Güzell Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kerastase :) 0 3 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hic duymadim Yorumla omeraslanmete +1 yıl her zaman her yerde bulunabilen bir şey değil zaten discipline serisi bakarsanız görürsünüz netten Yorumla damladamla123 +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Haldır şaldır. 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl Hahah Yorumla
Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Arap sabunu 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi bakalm Yorumla
dr_kadikoy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl bıttım sabunu 0 1 Yorumla damladamla123 +1 yıl İyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Selam gadası 🙃
Ben bu aralar kepeğe karşı etkili yönüyle clear tercih ediyorum.
Loreal paris tabi ki
Şampuan kullanamıyorum. Özel hazırlanmış sabunlar tüketiyorum
Anladım güzel
Ben hazırlıyorum 😁
Nasil
Biraz kimya biraz bilim. Altın yapmıyorum da sabun yapıyorum 😁
Sjsjsj güzell
Sana da verirdim ama Rusyadayım
Teşekkürler
Rica ederim 🙏
Ronaldo tarafından tasarlanan kıliyır men 😂
Hahah iyimis
Ronaldo abimin bir bildiği vardır dedik.
Kesinlikle sjsjsj
Trendyoldan bitkisel ürünler alıyorum market markalarında katkı maddesi çok
Anladım iyimiş
Merhabalar
Elidor kullanıyorum
Güzel
Teşekkürler
Elidor turuncu olan 🌺
Elidorun tüm serisi mükemmel bence
Ebet bencede bu seferlik bu olsun dedim
Eyüp Sabri Argan yağlı
Güzell
Evet hoşuma gidiyor
Clearmen ya da Elidor.
Haldır Şaldır şampuan ve Arap sabunu
Sabun
Güzel
Saç için pantene ama vücut için zeytinyağ sabunu
Clearmen
Iyimis
Efsane bak profile saçları diri gösteriyor
pantene ya da bıoplas
Güzeller
Şaldır şoldur kullanıyorum ben
Ahaah haldir şaldır diyolardi ona😄
Oda güzelmiş benim ki bana özgü 🤣
Hahah iyi bakalm
Elidoree kullanıyorum pembe ve beyaz çok güzel 🥰
Evet çok iyii
Hacı Şakir sjsns
Hahah güzel
Hindistan cevizli şampuanı harika kokuyor. Deneyin denettirin snssj
Hayhayy
Sebamed şampuan kullanıyorum.
İyi bakalm
Bioblas
Syoss
Syoss
Seksi şampuan
hangisi ucuz ise o :D
Clear meann babyy
İyi bakalm
Parası da iyi 80 lira
Sjsjsj olsun o kadar
Olsun olsun kokusu iyidir tavsiye ederim mentöllü
Tesekkurler
Rica
Tabiki de clerman 😏
Iyimiş
3 senedir aynı şampuanı kulanıyom..
Anladım
Haldırşaldır
İyi iyi
Naneneli amma
Dikkat et gözleri yakmasin😄
clear
Güzelmiş
Delikli Sabun
Duymadım hiç
Elidor
En iyisi bence
Bencede Elidor
Cok iyi
Nanelisi var elidorun o daha iyi
Dogrudur
Sabah duş aldim ferahlatti
Seninle tanismak istiyorum damla
Hacı şako
İyi iyi
Head Shoulders
Güzel
Dove
Güzel
Teşekkür Ederim 🙏 Hanım Efendi Saygılar 😇🎩
Rica ederim
head and shoulders klasik bakım
Iyimis
Haci şakir
Güzell
kerastase :)
Hic duymadim
her zaman her yerde bulunabilen bir şey değil zaten discipline serisi bakarsanız görürsünüz netten
Tamamdır teşekkürler
Haldır şaldır.
Hahah
Eli-Dolu 😎
Head&shoulders ya da ClearMan mentollü
yve rocher
İpek şampuan
Güzel
ipek
Bittim ya sabunu 😃
Clear mentol
Arap sabunu