Duru'nun okyanus kokulu duş jelini ve Palmolive çikolata özlü olanı seviyorum. Çikolata olanı seviyorsan şayet, Palmolive tavsiye ederim. Teninde bıraktığı kokuyu test etmiş olursun. Her parfümün, duş jelinin, şampuanın deride bıraktığı etki farklıdır. Yani herkesin teninde farklı bir koku yayabilir etrafa. Suyla haşır neşirsen, yüzmeyi de seviyorsan, o zaman okyanus kokulu olanı tercih etmeni tavsiye ederim. Onda da adeta bir okyanusun ortasında sörf yaparmışçasına, suların altına dalarmışçasına hissedebilirsin. Bu iki ürünün arasındaki kararı tutturmaya çalışıyorum genelde ben. Kimi zaman çikolatayı, kimi zaman okyanusu deniyorum. Ama bazen de okyanusun ortasında, suların dibine gömülmüş bir çikolata kokmayı da tercih ediyorum.
Hello! :) Sıcakların gelmesiyle birlikte kendimi sürekli duşun altına atmak istiyorum. Gün boyu yorgunluğumu alacak, beni dinlendirecek, cildime iyi gelecek bir duş keyfine asla hayır diyemem doğrusu. Gün boyu kalıcı parfüm kokusuna sahip olmak, ağır kokular yerine yazı canlandıran fresh kokular da her zaman favorim. Benim için duş jeli seçimim de çok önemli. Bir sürü olmazsa olmazlarım var. Eeee benim tüm kaprislerimi karşılayan bir duş jelim de var. O diğerleri gibi değil. Çok özel. <3
Duş Jelinde Aradığım Özellikler Nelerdir?
Kağıtlar, kalemler hazırsa başlıyorum. :) Benim için kusursuz bir duş jelinde olmazsa olmazlarım var. İçerisinde kesinlikle ama kesinlikle paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içeremez. Bu konuda çok hassas davranmanız gerekir. Yoksa cildinize elveda.
Duş jelim gün boyu benimle olmalı ve uçup gitmemeli. Ben hareket ettikçe fresh kokusunu her yere yaymalı ve dikkatleri üzerime çekmeli.
En Sevdiğim Ve En İyi Duş Jeli; Hobby Fresh Care Duş Jeli
Geldi benim güzelliklerim. Ben Hobby Fresh Care Duş Jeli'ne güvendiğim kadar hiçbir şeye güvenmem. :D Kullanmaya başladığımdan bu yana neredeyse her gün duşa girip ekstra güzel kokmak istiyorum. Duş jeline aşık olunur mu hiç demeyin. Ben aşık oldum arkadaşlar. :D
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri; dünyamın yeni harikası diyebilirim. O kadar fresh bir kokusu var ki resmen hafifliyorum. Dinlendirici deniz mineralleri ile yorgunluklara elveda. :)
Hobby Fresh Care Orkide; birisi zengin orkide kokusu mu dedi. Aman tanrım bu koku yıkılıyor. Hobby Fresh Care Duş Jeli içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Gözlerimden kalpler fışkırıyor. 🤩
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler; bu nasıl bir koku siz çok güzelsiniz. Gün boyu parfümsü kokusu ile ferahlık hissi gitmiyor. Tüm hareketlerimi özgürce yapıyorum. Bu özgürlüğümü gören herkes kontrol sende diyor. Duş keyfim asla sona ermiyor. Hobby Fresh Care Duş Jeli, duştan sonra cildin nemlenmesine yardımcı oluyor. Uygun ve kaliteli duş jeli olmasıyla da beni düşünüyor. Kontrolün her zaman bende olması beni çokça şımartıyor. :)
Sabun, şampuan ve içerisinde bir sürü paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içeren duş jellerinden uzaklaşıp, Hobby Fresh Care Duş Jeli ile tanışmalısın. Dünyanın en güzel kokusunu ben buldum. Sende hemen denemelisin. <3
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Ben Pure Line duş jelini tercih ediyorum gadası. Çünkü;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar. • Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar. • Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur. • Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır. • Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder. • Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler. • Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir. • Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur. • Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez. • Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur. • İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor...
Evet bitkisini de çok seviyordum, bir kaç ay önce görünce hoşuma gitti aldım. Vazgeçilmezim oldu bir de yasemin mi yasminli olanı var ona da bayılıyorum