Soğuk su ile durulanmayı denediniz mi hiç 😃 çok faydaları var benden söylemesi ☺️

Soğuk su ile durulanmayı denediniz mi hiç 😃 çok faydaları var benden söylemesi ☺️

Selam gadası 🙃
Aslına bakarsak suyun soğuk ya da soğuğa yakın olması gerekiyor. Ama her insan soğuk suyla almaya cesaret edemiyor. Eden insanlar kışın bile soğuk suyla duş alıyor.
Cebimdeki son para için ılık su ve ekmek arasında bir seçim yapmam gerekse ılık suyu tercih ederim. Öğrenci evinde küçük tüpte çaydanlıkla su ısıtıp yuzunu öyle yıkayan adamım ben. Soğuk su neymiş? 😂😂😂
Yaz kış ılık su favorim, sıcaktan duştan nefret ederim! Kadınlar nasıl bir yaratıktır birlikte banyo yaptığım hiç bir kadın ılık su kullanmadı, cayır cayır yandım duş alırken 😵💫
Cevap
21Cevap
Her zaman çıkmadan 2-3 dakika soğuğa alırım.
Sıcağın faydaları da iyi tabloya göre. Hafife alınacak cinsten değiller
Duşa başlarken sıcak en son aşamada buz gibi alıyorum mis gibi oluyor.
Arkadaşlar, sakın ama sakın soğuk suyla çok uzun duşlar almayın. Ben bir dönem sürekli soğuk suyla duş alıyordum. Sıkıntısı yaşadım. İdrar kaçırma givi seyler oluyo
ben bir süre ılık su ile sonra en son çıkmadan 1-2 dk soğuk su
Yaz kış soğuk su ile duş alıyorum. Kışın zor oluyor ama güzel. Özellikle sabahları verdiği şok etkisi ile uyku diye bir şey kalmıyor
Sıguk su çok iyidir ve kanıtlanmıstır faydaları dayanamayanlar ılık su ile duş alabilir bu sayede saclarda hacmini koruyup kaybetmez... 🥂
Yani sıcak seviyorum.. Bizim burada bikiniyle kışın karda yuvarlanıp oyle sıcak duş alınir
Soğuk olmalı. Soğuk seviyorum.
Sıcak olmasın da nasıl olursa tabiki ılık hafif soğuk
Ilıktan soguga yaz kıs zinde yapar
selülit azaltır aklında olsun
Sıcak suyu çok seviyorum kaynar derecede yıkanıyorum. Duş jelimi kullandıktan sonra tepeden aşağı soğuk suyla durulanıyorum
Önce sıcak sonra soğuk
Kışın sıcak yazın ılık olmalı
Ilık dus iyidir benim için yazın da kışın da, ama spor sonrası soğuk duş 😉
Yazık soğuk kışın sıcak :D
Soğuk suyla yıkanırken kıvranıyorum resmen fdsag
Yaz kış soğuk suyla yıkanırım hiç değişmez
Sıcak ile başlar soğuk ile şoklarım
Soğuk suya dayanamıyorum buz gibi
Soğuğa yakin
Serin
Hiç farketmez
Çok sıcak olmalı