Modum düşükken hiç bir şey yapmak istemem. O yüzden yüksekken girmek daha güzel oluyor. Ama şöyle de bir durum var, duş insanın ruhunu da arındırdığı için modunu yükselten ya da rahatlatan bir şey. O yüzden modum düşükken girince daha iyi hissettiğimi fark ediyorum.
Benim için farketmiyor ama moralim düşük olunca duş değil yani genel olarak hayatı boş veriyorum hiçbir şey yapasım gelmedi için yaptığım duş bile bana hiçbir zevk vermiyor hiçbiri kendimi temizlemiş gibi hissetmiyorum moralim yüksek olunca moralimi biraz daha yükseltiyor ama duş genelde geç sadece duş değil genelde insanın moralı bozuk olunca hiçbir şey yapası gelmiyor
Duş alırken bile yorulabilen bir insanım, modum yoksa duş almak beni daha yorgun hissettirmekten başka etki etmez. Modum yüksekken giriyorum çıkarken modum yine düşüyor ama sorun değil, ferahlık hissi güzel.. duş almak bir tek benim moduma iyi gelmiyor sanırım ;/
Yüksekten girmek keyif verir dusukken girersek düşen modu yükseltir her iki durumda modülünü moralimizi düşürür hele birde güzel bir partner varsa tadından yenmez
Modum düşük olduğu zaman hiçbir şey yapmak istemiyorum. Modum düşükken duşa girmek bana işkence gibi geliyor. Bu yüzden modum iyi olduğu zaman duşa girmeyi seviyorum, hiç çıkasım gelmiyor 🧖🏻♀️🚿
moralim dusukse rahatlatmaz pek aksine aglatir ama aglayincada rahatlarim moralim yuksekken en cokta sacimi yikadigim an rahatlatir arkaya sarkida acarim harika olur