Hassas noktam. Mutlaka jakuzili bir banyom ve banyoda akıllı televizyonum olsun istiyorum. Zaten çok seviyorum suyu içine girip kitap okumak, müzik dinlemek, film izlemek en büyük hobilerimden.
Hayır genelde bir şey izlemem bitene kadar o söyler ben dinlerim...
Cevap
60Cevap
Selam gadası 🙃
Şahsen evimde küvet olsaydı film izlemek için banyodan çıkmazdım. Hatta bunun için özel dolap apara bile yaptırırdım.
#SelamGençlik
Film izlerken patlamış mısır vb. abur cubur dahi yemeden filme odaklanırım bir de duşun hızlı alınanı makbuldür bence. Deniz/ okyanus haricinde suda oyalanmak benlik işler değil 🙂🙂 #TubaSueda
Hayır izleyemem hem zaten gözlerimi açamadım şimdi benlik bir şey değil yani 20 yaşına geldim bu yaşına kadar yapmadığım bir şey daha önce hiç yapmaya çalışmadım mı diyeceksin ve bu daha önce yapmaya çalıştım hatta geçen sene ama olmadı yani insan duş yaparken bir şey izleyemiyor ya da bir şey dinlemiyor heleki bir şey izlemek yani imkansız gibi
Birebir benim banyom 😳 Medyum sanıyordum bir de ajanlık eklendi 🙄 Neyseki bacak bana ait olamaz 🤦🏻♂️ 😂
Şarap yerine viski 🥃 ve alttaki karedeki banyonun aynısı her ay en az iki defa rutinim ☺️…
İmkanım olursa izlerim neden olmasın
Zengin değilim ama olsaydım da böyle saçma bir aktivitede bulunmazdım. Koltukta uzanarak izlemek varken duşta film ya da dizi mi izlenir?
Tabi canım duşta dizi izliyorum film izliyorum hatta senaryo yazıyorum çok eğleniyoruz duşta. Çay bile içiyorum duşta iken.
Duşta dizi filim mi izlenir ya alırsın duşunu çıkarsın geçer tvnin karşısına kefli bir şekilde izlersin👍
Hayır. Genelde seri bir şekilde duş alırım. Sabahın köründe duş alırken dizi insanın aklına gelmiyor
O kadar uzun kalmam.
Duş sonrası röpteşambırımla izlemeyi tercih ederim.
Hiç denemedim ve düşünmedim bilemiyorum u duyguyu ilginç biraz
Müzik dinlerim ama film ya da dizi izleyeceğimi sanmıyorum çok absürt geliyor bana.
Müzik dinliyorum çok güzel oluyor rahatlatıyor pamuk gibi oluyorum
#miamm😘
Evet laptop ya da tabletin fişi takiliysa Kendi ölümünü bile izlersin
Müzik dinlerim ya da şarkı söylerim ama seyir bilemedım 🤔
Duş, diş fırçalamak gibi rutin olan, 15 dk’lık günlük bi ihtiyaç benim için. Film vs için zaman ayıramam :)
Jakuzi olsaydı güzel olurdu onda da film izlemek yerine sevgilimle olmayı tercih ederim.
İzlerim ama genelde kısa filmler olur.
5-10 dakikalık bilim kurgu filmleri
Küvetim olsaydı olabilirdi ama olmadığı için izlemiyorum
Hayır hayatım film gibi olduğu için onu gözümün önüne getiriyorum yetiyor
Hayır duşta dans etmeyi seviyorum genelde film izlemeyi gece 3 gibi battaniyeye sarılıp izlemeyi daha çok seviyorum
Ya abi ne saçmalıyonuz izlencek yer değil orası akıl var mantık var oturma odasında izle düzgünce hep bi fantezi peşindesiniz
banyoda sadece yıkanırım
Normal de izlemeyi bıraktım gerisini sen düşün.
Hiç denemedim ama güzel olur.. 😇☺️
o filmi ben çevirmeyi tercih ederim)))
yalınız ışıkçı yönetmen falan sokmam ona göre eda:)
Hiç denemedim ama olabilir gibi zevkli olur ama yanlız olmaz
Hayır, duş edersem tek duşuma konsantre olurum dizi ya da filme değil
Evet hatta birseyler bile yerim oturur s*x de yaparım çok hoşuma da gider ayrıca sonra filmi degistirip birseyler daha alır yerim😑😑😑
seks yazın iyi kışın olmuyor
Ironi yaptım. Ama doğru s*x güzel oluyor yazın.
Hayır sadece müzik dinliyorum 🤘
Hayır oyun oynarımmmm
Tövbe bismillah. 3 harfliler musallat olur
Oyle bir fırsatımız yok
izlerim
Hayır
Ölüm riskinden korkuyorum
Küveti olanlara sormak lazım. Bizimki duşa kabin.
Hayır, hiç izlemedim.
Gözümü açık tutamıyorum ben sabun kaçıyor.
Müzik dinlerim tercihen
İzlemem telefonuda içeride bırakırım
Fotoya bakarken darlandim
Evetttttt 😃😃 tek değilmişim ya
Çıktıktan sonra izlerim.
Yatağımı tercih ederim
İzliyorum Keyifli oluyor
Yok yaa Duş da olmuyor o iş.
küvetimiz olunca inşallah
Kesinlikle hayır duşa teknolojik alet sokmayrum
İmkanım olursa izlerim
Hayır izlemem duşumu alır çıkarım
Keşke öyle bir şansım olsa..
Hayır tam tersine film çekerim 😜
Cinlenmek isteyenler için güzel bir seçenek
Hayır izlemem.
İzleyemem
bazen sadece müzik
maalesef küvetim yok..
Köpüklü jakuzide mükemmel oluyor
Tabiiiii ki sanki daha çok rahatlıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?