Okyanus esintili sabunu ve duş jelini çok seviyordum şimdi yeni bir ürünü ile tanıştım, Aloe Vera sabunu mükemmel bir şey 🥺🌺 benim cildime sabun normalde kaşıntı yapar ama duru sabunları hiç kaşıntı yapmıyor

Okyanus esintili sabunu ve duş jelini çok seviyordum şimdi yeni bir ürünü ile tanıştım, Aloe Vera sabunu mükemmel bir şey 🥺🌺 benim cildime sabun normalde kaşıntı yapar ama duru sabunları hiç kaşıntı yapmıyor

Yurtdışında olduğum için teslim alamadım ama şu sabunları çok merak ettim özellikle şu pembe renkli olan var ya şeffaf o kadar merak ettim ki çünkü çok aşırı derecede yani yorumlar filan var ve görünüşü gerçekten çok aşırı al beni diye ürün gibi ben çok hoşuma gitti açıkçası kullanmak isterim en kısa zamanda
Ben de okyanus esintili duş jelini severek kullanıyorum. Ayrıca şeffaf sabunlarını duşta tercih ediyorum. Cildimi nemlendirerek temizleme konusunda oldukça başarılı.
Cevap
2Cevap
Okyanus esintili gerçekten çok güzel kokuyor
Sabun şahsen kullanamıyorum tercih de etmiyorum jel tercih ediyorum dove sabunu kullandım lise yıllarımda pek memnun kalmadım bu yüzden sabun tercihim olmuyor
Doğal sabun kullanıyorum. Bu tarz sabunlar bana nasıl desem fazla kozmetik geliyor. Bunu kullanacaksam duş jeli kullanırım direkt😅
Efendi, sadık, kadını incitmeyen bir adam kadar duru olan modellerini
Duru Hyrdro pure micealler sabununu kullanıyorum aşırı memnunum
Katı sabunu çok seven biriyim, marka farketmez..
okyanus esintili mavi kapaklı renkli duş jeli cok hosuma gidiyor yıllık depoladım 2024-2025 sezonu onunla yola devam edecegim :D
Aloe verayı bende cok severim
Duru sabun
Okyanus duş jelini seviyorum
Duş jeli
Nar'lı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?