Hepsi bebeklerim. Lif olmadan ve sabun olmadan vücudumu köpükleyemem ve tam manası ile kendimi temiz hissetmem. Şampuan, olmadan da saçımı temiz hissedemem.
Duş anında iki ürün yanımda olmazsa duş almanın bir tadı tuzu olmuyor. Öncelikle şampuan daha sonra Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu benim için tercih ettiğim ürünlerdir. Bakım Sabunu'nun özelliklerini duyan hemen tercih edecektir.
10 kat nemlendirici özelliğine sahip olması, cildi nazikçe arındırması ciltte derinlemesine temizlik hissinin yaşanmasına sebep oluyor.
Ayrıca içerisinde paraben, silikon, parafin, gluten, fitalat içermeyen özel formülüyle cildimizi canlandırıyor. Daha bununla da kalmıyor. Micellar suyu etkisiyle cilt gözeneklerindeki kir ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışarak tertemiz bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. Şeffaf bir görünüme sahip ve aloe vera içeriyor. Aloe veranın cilt üzerinde ki muhteşem etkilerini biliyoruz. Ten üzerinde uzun süre koku kalmasına katkı sunar. Ciltte kuruluk hissi yerine nemli bir cildin kapılarını açıyor. Duşta bir sabundan beklenecek herşeyin katbekat fazlasını bizlere sunuyor.
Saç kremi şampuandan daha önemli benim için bana saç kremi mi yoksa şampuan mı deseler kesinlikle saç kremi ne seçerim çünkü Saçları tararken çok büyük kolaylık sağlıyor besliyor en önemlisi dökülmesini geciktiriyor dökülmüyor saçlar daha iyi daha yapılı oluyor daha kolay şekilde gelebiliyor şampuan sadece temizliyor ama saç kremi o kadar çok başka işlere yarıyor ki