Hele arka fonda ses bombasından çıkan harika bir Cem Karaca müziği varsa, duş almaktan aşırı keyif aldığımı söyleyebilirim.
Duş almaktan ne kadar keyif alıyorsunuz?

#gadasından sevgilerle 🙃
#gadası
Duş almaktan ne kadar keyif alıyorsunuz?

#gadası

Önceden çok seviyordum severek yapıyordum var ya duşa girmeden sabırsızlanıyordum girince çıkmak istemiyordum filan şimdi de öyle yani mecbur olduğum için giriyorum girince bir şey hissetmiyorum artık önceki gibi değil çıkınca mesela yeni bir şey hissetmiyorum artık hissetmiyorum yani bu sadece duş için geçerli değil genel olarak hayat için geçerli artık pek bir şey hissetmiyorum.
Banyoya girmemek için kırk tilki atan ama girdiğinde de çıkmak bilmeyen biriyim.🤩 Yani duş benim için hem eziyet hem de dünyanın en keyifli şeyi olabilir
Güzel bir şarkı bir küvet bol bol bir de bath bomb ile mükemmel bir banyo keyfi :)
En sevdiğim şey olabilir terapi gibi geliyor saatlerce suyun altında kalabilirim
Cevap
6Cevap
Yazın daha çok. Kışın biraz daha az ama her halükarda seviyorum
Merhaba😇
Üzerimdeki bütün yorgunluğu alan bir aktivite en fazla ne kadar keyifli olabilir ise o kadar keyif alıyorum diyebilirim😇
Bişey sormak istiyorum bu saatlerde neden hep “duş” ile ilgili sorular? Yeniyim de burada ilgimi çekti neden
Olaya saat olarak bakma soru hakkım bu saatlerde geldiği için bu saatte bu soruyu görüyorsun
Valla girmeye üşeniyorum da girince de çıkasım gelmiyor. 😊
Ben duşa çok nadir girerim her gün banyo yapmak daha cazip geliyor.
Keyif yapmam..
Çabucak çıkmaya bakarım..
#Vesselam
En sevdiğim şeydir duş almak üst düzeyde
Genelde her gün duş alıyorum. Bence tüm sinirini stresini atıyor insanın
Şahsen su böceği gibiyim, hic banyodan çıkmak istemiyorum. Ruhum dinleniyor gibi hissediyorum
Duş almayı çok severim saatlerce hemde yapılan araştırmalar a göre çok banyo da zaman geçiren kişiler sosyal hayatlarında yalnızlar
Elektriğim azalıyor ve bu benim için şifa gibi 🙂
Yorgun olduğum zaman keyif alırım.
Fazlasıyla severim gadasi
Böyle bir yerde olsaydı keyif alırdım😪
çok fazla terapi gibi
Müzik açıyom keyfime bakiyom
Sanki üzerimdeki tüm yükler gidiyor o derece 😂
Bayılırım😃
Çok keyif
çok seviyorum 😄
Suyu sıcak olursa severim
Ekonomim iyi olsa saatlerce kalirim suyun altında