Anlamadım ki bizim binadan da 3 kişinin kombisi bozuldu aynı zamanda bizim de kombi bozuldu havalardan kaynaklanıyor olabilir mi acaba anlamadım ki ben ya
Ya 1 haftadir havalar soguyunca patek tarafini actim ev isinsin diye su sicaga vermiyo sinir oldum buz gibi akiyo bi dolu su gitti hafta sonu yapilicak annemle aradik kombiciyi ozamana kadar beklicem 😭😭😭😭😭😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet seviyorum
her sabah alıyorum kokulu kaliteli doğal sabunlar ve Lionesse at kıllı duş fırçası ile çok keyif verici oluyor.
Evet, konser falan veriyorum duşta, ama girmeye usenmek
Duş deme ya kombi bozulmuş suyu ısıtmıyo 2 gündür buz gibi suyla duşa giriyom
Cok hatta sacim yika beni diyo ama kombi bozuldu😭😭😭😭😭
Bir dakika ya sizinle mi kombi bozuldu
Anlamadım ki bizim binadan da 3 kişinin kombisi bozuldu aynı zamanda bizim de kombi bozuldu havalardan kaynaklanıyor olabilir mi acaba anlamadım ki ben ya
@sevimliihatun aynı yerdemi yaşıyorsunuz acaba :D
Yemin ederim petekler çalışmıyor dondum evde adam da yarın anca gelirim dedi tamirci
Vallahi balım şu an İstanbul'dayım ben
Ya 1 haftadir havalar soguyunca patek tarafini actim ev isinsin diye su sicaga vermiyo sinir oldum buz gibi akiyo bi dolu su gitti hafta sonu yapilicak annemle aradik kombiciyi ozamana kadar beklicem 😭😭😭😭😭😭
@Sevimliihatun😔
Banyo iki gune bi yapmadan duramam ya😭😭😭😭
Ya bizim kombi açılıyor ama arıza veriyor
çok zor geliyor ya ayda bi falan anca biri kokuyorsun dediğinde pazara hallederiz diyorum
Kim sevmez ki?
Duş almayı sevmemekte ne biliyim
Tek başıma alıyorum hep
Duj almayi sevmeyen var mı
Yılda 2 kere yikanirim
çok yıkıyorsun ya :D
Afrikadayim iş için burada insanlar hayvan sidigi ile yikaniyor haberin var mı
Severük
Evtt
hijyenik olmak iyidir
Evet severim
Evet ama üşenirim.