Hola! : )Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu ve duş jelini hafif ve zarif güzel kokusunu bayıldım! Ayrıca her duşta mutlaka kullanırım. Tenim de bıraktığı mis kokusu ile birlikte daha da mutlu oluyorum. Bunun için koku seçiminde dikkatli olmalıyız ki güzel kokuyla güne başlayalım. O halde siz en çok sevdiğiniz duş jeli ve sabun kokusu hangisidir?Shower GelMusic
Duş jelinin tenimize yakışan kokusunu seçiyoruz! Tercihiniz aloe vera mı sakura çiçeği mi?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Eskiden kimse duşta sabun tercih etmezdi. Çünkü ciltte kuruluk hissi bırakırdı. Ama artık o günler çok geride kaldı. Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu sayesinde cildimiz eskisinden çok daha nemli oluyor. 10 kat nemlendirici özelliğine sahip olması, cildi nazikçe arındırması ciltte derinlemesine temizlik hissinin yaşanmasına sebep oluyor. Ayrıca içerisinde paraben, silikon, parafin, gluten, fitalat içermeyen özel formülüyle cildimizi canlandırıyor. Daha bununla da kalmıyor. Micellar suyu etkisiyle cilt gözeneklerindeki kir ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışarak tertemiz bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. Şeffaf bir görünüme sahip ve aloe vera içeriyor. Duşta bir sabundan beklenecek herşeyin katbekat fazlasını bizlere sunuyor. Ten üzerinde uzun süre koku kalmasına katkı sunar. Ciltte kuruluk hissi yerine nemli bir cildin kapılarını açıyor.