Güzellik & Bakım Deodorant seçimlerinizde gül kokusunu tercih eder misiniz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Deodorant seçimlerinizde gül kokusunu tercih eder misiniz?#EdamedaDeodorant 🌹 ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 Güncellemeler+1 yıl Güncel 🌸 Deodorant seçimlerinizde gül kokusunu tercih eder misiniz? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Gül kokusunu oldukça çok severim. Eğer ki böyle bir koku varsa tercihlerim arasında yer alabilir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır etmem 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl gül kokusu bulsam tercih ederdim sanırım ya da kavun kokusu ama hiç denk gelmedim öyle , genelde fresh kokuları seçiyorum 1 0 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla değişmez dalin bergamot&frezya kokulu kolonya ve emotion turkuaz kapak = bebek gibi kokmak 2 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ya ne kadar güzel bir kız.Gül kokusu güzeldir tercih edilebilir 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl ben bayan deodorantı kullanıyorum kokusu daha hoş 😇 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne kokulu olursa olsun güzel kokulu uygun fiyatlı kalıcığı uzun olsun da 1 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Erkek için fazla soft fakat severim... 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır gül suyu harici bu kokuyu sevmiyorum 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Fark etmez edoş ya ter kokusundan iyidir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Gül veya lavanta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Selam gadası 🙃
Gül kokusunu oldukça çok severim. Eğer ki böyle bir koku varsa tercihlerim arasında yer alabilir.
Hayır etmem
gül kokusu bulsam tercih ederdim sanırım ya da kavun kokusu ama hiç denk gelmedim öyle , genelde fresh kokuları seçiyorum
Asla değişmez dalin bergamot&frezya kokulu kolonya ve emotion turkuaz kapak = bebek gibi kokmak
Ya ne kadar güzel bir kız.
Gül kokusu güzeldir tercih edilebilir
Ne kokulu olursa olsun güzel kokulu uygun fiyatlı kalıcığı uzun olsun da
Şahsen ben erkek olarak etmem 😂
Erkek için fazla soft fakat severim...
daha fresh şeyler tercih ederim
Hayır gül suyu harici bu kokuyu sevmiyorum
Yoo 😅 ama kokusu güzel 😊
Tercih etmiyorum maalesef. :) <3
En çok tercih ettiğim bu zaten
Fark etmez edoş ya ter kokusundan iyidir
Off çok güzel kokuyor