Güzellik & Bakım Kerem Bürsin: "Eve gelip duşta ağlıyorum!" dedi. Sizde duşta ağlıyor musunuz? Oturundayiyin Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Duşta ağladığımız zaman hiç belli olmuyor. Bazen insanlar ağlamak için duşa giriyorlar, Kerem Bürsin bile. :/ Sizde duşta ağlıyor musunuz? Kerem Bürsin: "Eve gelip duşta ağlıyorum!" dedi. Sizde duşta ağlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl AğlamadımAğladığını anlamaz insan suyun altında djakanajs 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duşta ya da başka yerde... En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum.Bebekken ağlıyormuşum annemlerin söylediğine göre; acıktığımda, hastalandığımda... 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Çok denedim olmuyor film mi çeviriyoruz ahaha. 3 0 Yorumla
Olgun-bey_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Hayir ama ceze evindeyken dusta aglamistim 1 0 Yorumla
Purddeba Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Duşta ağladığım da oldu, duş dışında da ağladım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ağlamadım
Ağladığını anlamaz insan suyun altında djakanajs
Duşta ya da başka yerde... En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum.
Bebekken ağlıyormuşum annemlerin söylediğine göre; acıktığımda, hastalandığımda...
Çok denedim olmuyor film mi çeviriyoruz ahaha.
Yalnız olduğum her yerde
Ağladığımı hatırlamıyorum.
Hayir ama ceze evindeyken dusta aglamistim
Duşta ağladığım da oldu, duş dışında da ağladım.
Yıllardır ağlamıyorum. 😂
Duşta ağlamayan da ne bilim yani
Ben hep duşta ağlarım.
Her insan ağlar normal yani
Ne saçma ben öyle değilim
Hayır ağlamam
Hayır ağlamıyorum
Ağlamıştım zamanında
Ağladım
Yalan mk
Ağlamışlığım var.☹️
Evet bazen