- Keçi sütlü sabun
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Keçi sütü sabununu aslında doğrudan klasik sabunu kullanabileceğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Cildiniz için uygulayacaksanız hem cildinizi hem de sabunu ıslatın ve çok bastırmadan, sabunu dairesel hareketlerle cildinize uygulayın. Sabunun köpükleri tüm cildinize yayıldıktan sonra dilerseniz birkaç dakika parmak uçlarınızla yine dairesel hareketler yapın ve ardından sabun kalıntılarını güzelce durulayarak cildinizi temizleyin. Eğer egzama, sivilce gibi cildinizde halihazırda bulunan bir sorun varsa sabunu doğrudan cildinize sürmek yerine iyice ıslatıp köpürtün ve köpüğünü cildinize sürün. Bunun dışında saçlarınız için kullanmak isterseniz yine hem saçınızı hem de sabunu güzelce ıslatın, dairesel hareketlerle, çok bastırmadan sabunu saç telleriniz arasında gezdirerek köpürmesini sağlayın. Ardından her zamanki gibi güzelce durulayın. Düzenli bir şekilde kullandığınızda ve ardından şampuan gibi farklı bir maddeyle yıkama işlemi gerçekleştirmediğinizde etkilerini kısa süre içinde görmeye başlayacaksınız
Ben kullandım keçi sütü :);
Elinle silkerek hafifçe ıslattıktan sonra önce una bulayıp sonra yumurtaya bulayıp üstünü kırıntı halinde baharatlı cipsle kaplayıp önceden ısıtılmış 160°c fırında 6 saat pişir. Sonra tv dolabının camekanına koy. Yahu kızım sabun diyon. Sabun nasıl kullanılır dalga mı geçiyon yaaa. Arkadaşlar alın bunu buradan
Cevap
6Cevap
Gano markasının ürünlerini oldukça sağlıklı ve doğaldır gadası. Tercih edilebilir.
Kullanmadim da alti ustu sabun nasil kullanilabilir ki?
Faydası yok yalan dolan satış temcilcileri de bir o kadar basiretsiz. Kesinlikle uzak durun o firmadan
Genelde orta delinerek kullanıyo
Markası ne ki bunun gano Excel mi
Kaliteli bir sabun
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?