Güzellik & Bakım "Saatlerce küvet keyfi yapmak benimde hakkım" diyor ve kendinize bu hakkı tanıyor musunuz? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhabalar💜💜"Saatlerce küvet keyfi yapmak benimde hakkım" diyor ve kendinize bu hakkı tanıyor musunuz? "Saatlerce küvet keyfi yapmak benimde hakkım" diyor ve kendinize bu hakkı tanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Banyomda küvetim olsa hergün küvet keyfi yapardım gadası 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Evde küvet yok, olsa öyle harcayabileceğim saatlerim yok 😅😀 1 1 Yorumla Tfccgg +1 yıl Ne is Yorumla
askaquestion Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Onu yilbasinda gittiğim bı otelde yapmıştım o yetti zaten cok güzeldi 😍 0 0 Yorumla
Ersany Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl küvet varda vakit yok sabah is aksam spor saat 12 oluyor 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Küvet olsa tanıcam da küvet yok 0 1 Yorumla Tfccgg +1 yıl Cdden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Banyomda küvetim olsa hergün küvet keyfi yapardım gadası
Evde küvet yok, olsa öyle harcayabileceğim saatlerim yok 😅😀
Ne is
Onu yilbasinda gittiğim bı otelde yapmıştım o yetti zaten cok güzeldi 😍
küvet varda vakit yok sabah is aksam spor saat 12 oluyor
Evet duş tan çıkmıyorum bu ara
Küvet olsa tanıcam da küvet yok
Cdden
Hayır hiç vaktim yok bu aralar