Güzellik & Bakım Bir haftada kaç kez duş alıyorsunuz? Barbie-girl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ben haftada 3 kez dus aliyorum ama hava cok scak oldugunda hergun malesef :) bir iki uc dort bes her gun hic yikanmam ben Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir haftada kaç kez duş alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün duş alıyorum gadası 1 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Duruma göre, 2 güne bir, dün aldım, bu gün almam, yarın alırım mesela... 1 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl gunde 10 dakika 2 kez 20 dakika ama pandemi nedneiyle 3 yani 30 dakika gibi zaman diliminde dus almak zorunda kaldigim oluyor... 1 0 Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İki. Her gün her gün banyo yapanlarda da ne azim varmış.. ne uğruna kim bilir.. 1 0 Yorumla
Grikentli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Şu sıralar ortalama 11 12 kez duş alıyorum. Çok sıcak ve bunaltıcı bir hava var. 1 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl 2-3 falandı. havalardan dolayı 2 günde bir almaya gayret ediyorum 1 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Iki gunde bir en az ama genelde hergun alamaya calisirim 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 5-7 değişiyor, İzmir sıcak olduğu için her gün almak istiyorsun 1 1 Yorumla Gttewwqrjlllmjhgx +1 yıl Her gün duş alınmaz mı fakir varoş aile kızı :D Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sen barbisin kendine gel, sabah akşam alman pamık gibi olman lazım. 1 0 Yorumla
Nickinisevenkowboy35 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yağmurdan yağmura 🙂🙂 1 3 Yorumla Barbie-girl +1 yıl ahaha :D Yorumla Nickinisevenkowboy35 +1 yıl Peki sen hiç ayışında yağmur yağarken denizde şeyettsin mi?, 🙂 Yorumla Barbie-girl +1 yıl hayir :D Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 7 çünkü; yaz veya kız farketmez hergün duş alırım 1 0 Yorumla
_DamarMan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Günde iki defa. bir uyanınca birde akşam üzeri 1 0 Yorumla
Savagary Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hava çok sıcak ve duş almak eğlenceli 😊 1 0 Yorumla
skyhan055 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 69% +1 yıl Hergün ya sen? 1 2 Yorumla Barbie-girl +1 yıl su an hava scak oldugundan hergun ama kista haftada 3kez Yorumla skyhan055 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İki günde bir alıyom sence kokuyomuyumdur? 1 2 Yorumla Barbie-girl +1 yıl hayir bence miss gibisindir :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederimmmm :) Yorumla
Sodalimon06 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Kokmuyon mu 1 5 Yorumla Barbie-girl +1 yıl hayir Yorumla Barbie-girl +1 yıl :D Yorumla Sodalimon06 +1 yıl Kokarsin be Yorumla Barbie-girl +1 yıl ben barbiyim :) barbiler kokmaz knka Yorumla Sodalimon06 +1 yıl Senin barbiligin kalmamış Yorumla
kellyisback Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aynı günde hem iş yerimde hem evde abartmıyorum 1 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ger gün kanks 1 1 Yorumla armstor +1 yıl Her gün Yorumla
Patatesdünya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bazen 2 bazende 3 1 1 Yorumla Patatesdünya +1 yıl mesaj kutum açık)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Her gün duş alıyorum gadası
Duruma göre, 2 güne bir, dün aldım, bu gün almam, yarın alırım mesela...
gunde 10 dakika 2 kez 20 dakika ama pandemi nedneiyle 3 yani 30 dakika gibi zaman diliminde dus almak zorunda kaldigim oluyor...
İki. Her gün her gün banyo yapanlarda da ne azim varmış.. ne uğruna kim bilir..
Şu sıralar ortalama 11 12 kez duş alıyorum. Çok sıcak ve bunaltıcı bir hava var.
2-3 falandı. havalardan dolayı 2 günde bir almaya gayret ediyorum
Iki gunde bir en az ama genelde hergun alamaya calisirim
5-7 değişiyor, İzmir sıcak olduğu için her gün almak istiyorsun
Her gün duş alınmaz mı fakir varoş aile kızı :D
Sen barbisin kendine gel, sabah akşam alman pamık gibi olman lazım.
Yağmurdan yağmura 🙂🙂
ahaha :D
Peki sen hiç ayışında yağmur yağarken denizde şeyettsin mi?, 🙂
hayir :D
7 çünkü; yaz veya kız farketmez hergün duş alırım
Günde iki defa. bir uyanınca birde akşam üzeri
3 en ideali, ne fazla ne eksik
Hava çok sıcak ve duş almak eğlenceli 😊
Kışın gün aşırı yazın her gün 😊
Ayda 1 kere duş alırım.
Hergün ya sen?
su an hava scak oldugundan hergun ama kista haftada 3kez
Aynen
yazın her gün kışınn 4 gün
İki günde bir alıyom sence kokuyomuyumdur?
hayir bence miss gibisindir :)
Teşekkür ederimmmm :)
Kokmuyon mu
hayir
:D
Kokarsin be
ben barbiyim :) barbiler kokmaz knka
Senin barbiligin kalmamış
Üç dört defa alıyorum sıcak durulmuyor ki
4 5 temizlik onemli 🤗☺️
Yikanmak da nedir yahu
Genelde hergun sıcak olunca