Güzellik & Bakım Haftada kaç kere duş alıyorsunuz? peuge0t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sıcak havalarda her gün duş almak en iyisi Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Haftada kaç kere duş alıyorsunuz? Haftada kaç kere duş alıyorsunuz? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Yazın her gün. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hergün 2 kere ayrıca gün içinde denizde yüzer çıkarım 1 0 Yorumla
tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Günde 2 kez duş alıyorum ilki evden çıkmadan ikincisi eve geldiğimde. 1 0 Yorumla
0lay06 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Santim değil kilometre şakası geldi aklıma 😂 hafta değil saat diyeceksiniz 😌😌 1 21 Yorumla peuge0t +1 yıl Sen 1 gün boyunca ne kadar duş alıyorsun o zaman?😅 Yorumla 0lay06 +1 yıl Çok belirleyici değil ama bu sıcaklarda 3-4 saatte bir girdiğim oluyor 😅 Yorumla peuge0t +1 yıl Günlük 2 kere yetmiyor mu 😅 Yorumla 0lay06 +1 yıl Buram buram terliyorum ☺️ yetmediği zamanlar oluyor. Yorumla peuge0t +1 yıl Çok titiz misin Yorumla 0lay06 +1 yıl Kötü kokmayı sevmiyorum ☺️ hep temiz kokmalıyım Yorumla peuge0t +1 yıl Evde olmadığın zaman her 3-4 saatte bir duş alman mümkün olmaz Yorumla 0lay06 +1 yıl Tabi ki bu söylediğim evdeyken ☺️ dışarda olduğumda günde 2 sefer alabiliyorum Yorumla 0lay06 +1 yıl Asıl sen kaç kere alıyorsun ☺️ Yorumla peuge0t +1 yıl Her gün iki kere o bile yetmiyor kıyafetler üstüme yapışıyor Yorumla 0lay06 +1 yıl Sizde de durumlar bizdeki gibi ☺️ yapış yapışız Yorumla peuge0t +1 yıl Artık yeter valla tavuk gibi pişiyoruz Yorumla 0lay06 +1 yıl Bak konuştuk aklıma duş geldi ☺️ Yorumla peuge0t +1 yıl Ben almıştım 2 saat önce Yorumla 0lay06 +1 yıl Sıra bende demekki ☺️☺️ Yorumla peuge0t +1 yıl Aynen Yorumla 0lay06 +1 yıl Eklemek istersen buralardayım konuşabiliriz ☺️ Yorumla 0lay06 +1 yıl Bugün nasıl geçti ☺️ sıcak yaktı mı yine Yorumla peuge0t +1 yıl Evde oturuyorum bütün gün sıcaktan sen Yorumla 0lay06 +1 yıl Ben dışarı çıkmadım 4 defa girdim çıktım ☺️ Yorumla 0lay06 +1 yıl Mesaj atar mısın ☺️ şu sıcak günlerde birazcık da olsa kafa dağıtalım sohbet edelim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hergün bir kez. Ama bazen çitiliyorum çitiliyorum çıkmıyo mecburen ikinci 1 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl eskiden 3 felandı ama bu sıcaklarda 6 felan oldu 1 0 Yorumla
1C0TT0NM0UTH Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Spor yaptığım için en az günde 1 kez. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Bu sıcaklarda her gün 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Gününe göre bazen günde iki kere bile oluyor 1 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. Şu ara 4 saatte bı aliyorum 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Her gün 2 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 612 cevap paylaştı. yedi :D 2 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. 7 bazen 10 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Sanirim 14 kere 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Haftada 5 0 0 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Bir hafta oldu yıkanamıyorum 0 3 Yorumla peuge0t +1 yıl Neeeeğğğğğ Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Yıkanmıyorum değil yıkanamıyorum evim 13 katlı çıkamıyorum dağ evinde kalıyorum oranın suyuda buz gibi bu gün yıkanırım herhalde 😂 Yorumla peuge0t +1 yıl Bir zahmet artık al bugün 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yazın her gün.
Hergün 2 kere ayrıca gün içinde denizde yüzer çıkarım
Günde 2 kez duş alıyorum ilki evden çıkmadan ikincisi eve geldiğimde.
Santim değil kilometre şakası geldi aklıma 😂 hafta değil saat diyeceksiniz 😌😌
Sen 1 gün boyunca ne kadar duş alıyorsun o zaman?😅
Çok belirleyici değil ama bu sıcaklarda 3-4 saatte bir girdiğim oluyor 😅
Günlük 2 kere yetmiyor mu 😅
Buram buram terliyorum ☺️ yetmediği zamanlar oluyor.
Çok titiz misin
Kötü kokmayı sevmiyorum ☺️ hep temiz kokmalıyım
Evde olmadığın zaman her 3-4 saatte bir duş alman mümkün olmaz
Tabi ki bu söylediğim evdeyken ☺️ dışarda olduğumda günde 2 sefer alabiliyorum
Asıl sen kaç kere alıyorsun ☺️
Her gün iki kere o bile yetmiyor kıyafetler üstüme yapışıyor
Sizde de durumlar bizdeki gibi ☺️ yapış yapışız
Artık yeter valla tavuk gibi pişiyoruz
Bak konuştuk aklıma duş geldi ☺️
Ben almıştım 2 saat önce
Sıra bende demekki ☺️☺️
Aynen
Eklemek istersen buralardayım konuşabiliriz ☺️
Bugün nasıl geçti ☺️ sıcak yaktı mı yine
Evde oturuyorum bütün gün sıcaktan sen
Ben dışarı çıkmadım 4 defa girdim çıktım ☺️
Mesaj atar mısın ☺️ şu sıcak günlerde birazcık da olsa kafa dağıtalım sohbet edelim
Yazın her akşam alıyorum, kışın 2 günde bir alıyorum
Hergün bir kez. Ama bazen çitiliyorum çitiliyorum çıkmıyo mecburen ikinci
Yazın her gün alıyorum
Günde 2-3 kez. Haftada 14-19 kez.
Her gün bazen gün aşırı.
eskiden 3 felandı ama bu sıcaklarda 6 felan oldu
işimiz dolayısıyla her gün :D
Spor yaptığım için en az günde 1 kez.
Bu sıcaklarda her gün
Gününe göre bazen günde iki kere bile oluyor
Her gün
Sabah akşam hergğn
Şu ara 4 saatte bı aliyorum
hergün
Her gün
yedi :D
10 dan fazla
hergün
Her sabah
7 bazen 10
20 kere en az
Her gün..
Sanirim 14 kere
Her gün
20 günde bir
😳😳
Günlük alıyorum
Haftada 5
Bir hafta oldu yıkanamıyorum
Neeeeğğğğğ
Yıkanmıyorum değil yıkanamıyorum evim 13 katlı çıkamıyorum dağ evinde kalıyorum oranın suyuda buz gibi bu gün yıkanırım herhalde 😂
Bir zahmet artık al bugün 😂
her sabah
Nerdeyse hergün
Günde 4 kez
Her gün