Duşta vücut kremi kullanılır mı? Aranızda kullanan var mı? Çok pratik görünüyor ancak daha önce hiç denemedim. Emin olamıyorum bu nedenle. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz? Vücudu temizlemesi nasıl?duşta vücut kremi
Elbette kullanılır. Duştan çıktıktan hemen sonra vücut kremini kullanabilirsin. Bu sayede vücudun nem kazanmış olur. İster vücut kremi kullan istersen vücut losyonu kullan tercih tamamen sana ait. Nasıl kullanacağını anlatayım hemen. Öncelikle duş jeli ile vücudunu yıka durula ve ardından bu kremi güzel bir şekilde sür kullanımı bu kadar basit.
Duşta kullanılan vücut kremleri hızlı ve kolay bir şekilde vücudu nemlendirmeye yarayan ürünlerdir.
Duşta vücut kremi nasıl kullanılır?
Öncelikle duş alırken vücudunuzu temizleyin. Duşta kullanılan bu nemlendirici kremler duş jelinin yerine geçmemektedir. Vücudunuzu temizleyip köpüğü su ile arındırdıktan sonra duşta kullanılan vücut kremlerinden vücudunuza uygulayın. Ardından su ile durulayın. Böylece duş sonrası vücudunuzu nemlendirmek için vakit kaybetmenize gerek kalmayacak.
Duşta vücut kremini kimler kullanmalı?
duşta vücut kremi
Duşta vücut kremi özellikle vücudunu hızlı ve pratik bir şekilde nemlendirmek isteyenler için ideal olacaktır. Duş sonunda vücudu nemlendirerek banyodan çıkmak vakit kazandıracağı için nemlendirme işini ertelememiş oluyoruz ayrıca. Bu nedenle vakti az olanlar ancak yine de kişisel bakımına zaman ayırmak isteyenler için duşta vücut kremleri oldukça pratik bir seçenek olarak duruyor.
Duşta vücut kremi kullananlar
Duşta vücut kremlerini kullananlar genel olarak bu ürünlerin pratik oluşunu çok beğeniyor. Duştan hem vücudunu arındırmış hem de nemlendirmiş olarak çıkmanın avantajlı olduğunu dile getiriyorlar. Bende bir dönem bu ürünlerden kullandım ve gerçekten az vaktiniz olduğunda hayat kurtarıcı ürünler olduğunu düşünüyorum.
Ancak ben eski usulden vazgeçmem diyenlerdenseniz size bir önerim olacak. Duşta kullandığınız duş jelinin nemlendirici içeriğinin olmasına dikkat ederseniz bir nebzede olsa cildinizi daha nemli hissedebilirsiniz. Benim son zamanlarda severek kullandığım Pure Line duş jellerinin aynı zamanda vücudu nemlendirme özelliği bu duş jellerinin favorim olmasında önemli bir etken.
Eğer vücudunuzu arındırırken aynı zamanda nemini koruyan bir duş jeli arıyorsanız Pure Line duş jellerine güvenebilirsiniz.
Kullanılır hatta nem daha fazla kokuyu hapseder daha yoğun yapar ve kokunun hacmini arttırır bu sebeple her zaman nemli vücuda parfüm sıkın derim sevgiler
Duşta kullanılan vücut kremi duş jelinin yerine geçmez gadası. Pure Line duş jeli hem mis gibi bile cilde kavuşmanızı sağlar. Hemde vücuda nem katkısı sağlar.