Pureline gül ve sandal ağacı duş jeli tavsiye eder misiniz? Güllü kokuları genel olarak çok severim. Ancak aranızda deneyenler varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Performansı nasıldı? Kokusu kalıcı mıydı?Pureline gül ve sandal ağacı duş jeli
Pureline Gül ve Sandal Ağacı duş jeli tavsiye eder misiniz?
Pureline Gül ve Sandal Ağacı duş jeli güzel diye düşünüyorum. Duş jeli seçiminde herkes tarafından bilinen marka bir ürünü tercih ediyorsan, performansı konusunda çok fazla soru işaretleri oluşmasın. Çünkü marka olan duş jelleri benzer performansları gösterir. Burada önemli olan nokta, içeriği nasıl olmalıdır? Yani kokusu vesaire gibi seçenekleri değerlendirip sana uygun kokuyu tercih ettiğinde herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Duş konusunda çok sorulan bir sorudur. Duş jeli mi yoksa sabun mu kullanalım derler. İkisi de kullanılabilir. Benim tercihim duş jelinden yanadır. Duş esnasında dikkat edilmesi gereken nokta, duş alma sıklığıdır. Eğer sabun ya da duş jeli kullanılarak çok defa duş alınırsa, vücutta denge bozulabilir. Bu denge bozulması sonucunda da kişide mantar ve egzama gibi sorunlar baş gösterebilir.
Kısacası duş jeli alırken dikkat edilmesi gereken nokta, marka olmasıdır. Koku tercihi, kişiye aittir. Market raflarında hafiften koklayarak tercihinizi yapabilirsiniz.
Duş jeli aşığı biri olarak bir çok farklı duş jelini denedim. Son zamanların daimi favorisi ise Pure Line duş jelleri oldu. Peki neden duş jellerini daha çok tercih ediyoruz?
Duş jelini tercih etme nedenlerimiz neler?
Duş jelleri vücudumuzu derinlemesine temizlerken aynı zamanda nemlendiriyor. Sabunlar gibi cildimizi gerginleştirip kurutmuyor. Ayrıca bir çok farklı koku seçeneği ile arasında seveceğimiz bir çeşit bulmamız çok kolay. Güzel kokular eşliğinde banyo yapmak kesinlikle daha zevkli. Ayrıca kokuları daha kalıcı. Güzel kokular ne kadar uzun süre bizimle olursa o kadar iyi :)
Duş jeli mi sabun mu?
Çoğu insanın neden duş jel kullanayım dediğini duyuyorum. Sabun kullanmak daha kolay geliyor olabilir. Ancak sabunun cildimizin ph derecesine uygun olmadığını hatırlatmak isterim. Sabun ile elimizi yüzümüzü ya da vücudumuzu yıkadığımızda cildimiz gerilir ve kurur. Bu nedenle sabunu mümkün olduğunca az tercih etmek daha doğru olacaktır.
Pureline gül ve sandal ağacı duş jeli
Pureline gül ve sandal ağacı duş jeli
Pureline gül ve sandal ağacı duş jeli benim çok severek kullandığım bir duş jeli. Eğer genel olarak gül kokularını seviyorsanız bu duş jelini de severek kullanırsınız. Kokusu tüm banyoyu sarıyor. Duş sonrasında da koku sizinle kalmaya devam ediyor. Bence eğer almayı düşünüyorsan rahatlıkla alabilirsin. Performansı gayet iyi. Güzel köpürüyor ve vücudu iyi şekilde arındırıyor.