Duş keyfini artırmak için kokulu mum kullanır mısınız? Kokulu mumları ben çok severim. Banyoda da kullanmak çok iyi oluyor. Sizler de kokulu mum sever misiniz? Banyoda kullanır mısınız?
Duş keyfini artırmak için kokulu mum kullanır mısınız?
Mum çocukluğumdan beri en sevdiim ev objesi galiba. Evin enerjisini, kokusunu güzelleştirdiğini düşüyorum. Çok güzel bir hediye aynı zamanda kime burdn hediye aldıysam bayıldılar. Ve tabii ki kendi me time'ımda mum yakmaya bayılıyorummm :) Bir mum hastası olarak kendime yeni bir marka keşfettim. İnanılmaz kokuları kalıcı ve yakmadan bile bütün odayı kaplıyor. bir de inanılmaz uzun yanıyor. Ayrıca parafinsiz ve %100 soya wax ile üretilmiş, doğaya da saygılı, kargoları atıksız, bir de mumlarla gelen bir tohumkart var ki ektiğinizde bir ayda inanılmaz güzel çiçekler çıkardı. Böyle cool bir marka yaratmışlar ve bundan sonra kesin diğer kokuları için de satın almaya devam edeceğim. Bayıldım, herkese tavsiye ederim kesin bakın. Ben Cotton Lily kokusunu aldım cam olanı ama markanın el yapımı porselen ürünleri de var bundan sonraki siparişim kesinlikle başka bir kokuda porselen tercih etmek olacak. Linkini de paylaşıyorum belki bakmak istersiniz.
Tabi ki. Süt banyosu yaptıktan sonra kokulu mumların o enfes kokusu eşliğinde evin hizmetçisi derhal röpdoşambırımı bir kadeh şarabın yanına takdim ederek getirir ve her daim küveti ucunda hazır bulundurduğu Küba puromu yakar, afiyetle şarabımı yudumlarım.