Lazer epilasyon sonrası ne zaman duş alınır? Sıcak suyun lazer epilasyon sonrası bir zararı olur mu? Lazer epilasyon sonrası duş için ne kadar vakit geçmesi lazım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lazer epilasyon sonrası ne zaman duş alınır? Sıcak suyun lazer epilasyon sonrası bir zararı olur mu? Lazer epilasyon sonrası duş için ne kadar vakit geçmesi lazım?

Lazer epilasyon sonrası duş alınır mı en çok sorulan sorudur. Lazer epilasyon sonrası duş almak doğru değildir. Lazer yapılan bölgelerin 24 saat boyunca su ile temas ettirilmemesi gerekir. Yine 24 saat boyunca bu bölgelere kimyasal içerikli kozmetik ürünler, parfümler, deodorantlar kullanılmamalıdır. Lazer uygulanan bölge hassasiyetine göre 24-48 saaat aralığında duş alabilirsiniz.

Lazer epilasyon sonrası 24 saat sonra ılık bir duş alabilirsiniz. Sıcak banyo yapma taraftarıysanız lazer epilasyondan sonra iki gün beklemeniz daha iyi olacaktır. Lazer epilasyon sonrası ne zaman duş alabilirim diye düşünüyorsanız bunun cevabı lazer işlemi sonrası 24-48 saat aralığında alabileceğiniz olacaktır.
Lazer epilasyon sonrası duş alırken dikkat edilmesi gereken en önemli faktör su sıcaklığıdır. Bunun yanında; sert keseler, ve yoğun kimyasal içeren ürünlerden de uzak durmanız gerekmektedir.
Lazer epilasyon sonrası duş almak için en az bir gün geçmesi beklenir. Bunun nedeni lazer epilasyon yapılmış cildin hassas olmasıdır. Özellikle sıcak su ile duş alınması halinde ciltte sorunlara yol açabilir. Bu nedenle lazer epilasyondan bir gün sonra duş almak en sağlıklısı.

Sıcak su için 3-4 en az geçirmekte fayda var, epilasyon sonrası cildi tahriş olan ya da vücudunda kurdeşen oluşan insanların şikayetleriyle karşılaştım, en iyisi hafif ılık su kullanmak diye düşünüyorum.
Cevap
13Cevap
O yüzden lazere karsıyım. zaten doğurunca yeniden hücre tamamen yenilendiği icin cıkıyormuş. bence cocuk doğduktn snra yapmanızı tavsiye ederim.
Cikiyor ama ciktigi anca 1-2 tel onuda cimbizla aliyosun gidiyo daha cikmiyo bile onu kim demisse bastan assagiya yalan annemin hic cikmadi insanlaei yanlsi bilgilendirmeyiniz
tedavi sonrası dikkat edilecek hususlar
günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz. ilk gün çok sıcak olmayan ılık bir duş alınabilir...
Bilemiyorum ki :/ ben lazerden sonra o gün hiç su değirmiyorum
Ben her ihtimale karşı bir gün su değirmiyorum ayrıca lazerden çıkar çıkmaz da bepanthen krem sürüyorum
Demezler sorumsuzlar! Bana da demediler ama ben araştırdım ta ikinci seansta demişlerse sinirlendim bak gene
Sür canım tüm bölgelere sürmek gerekiyor yanıklar için işte
Şimdi bepanthen bir işe yarar mı bilmiyorum yanıklar o an cilt sağlanıyoruz ya onun için sürülüyor bepanthen
Kararma değil de ben sivilcelenme falan olur diye sanırım bilmiyorum da açıkcası nedenini sürmüyorum işte su
Cilt o an dağlanıyor ya ısıdan o yüzden bepanthen dicektim
Lazerden sonra cok acil değilse 1 gün acilse 8 saat beklemeniz lazım çünkü lazer sırasında gözenekler açılıyor o yuzden su degmemesi lazim su degdigi zaman açık olan gozeneklere giriyor ve kılı tekrardan besliyor yani boşa yaktırmış oluyosunuz kıllarınızı... Dikkat edin.
Bir şey olmaz. Yapıldığı günün akşamı ya da bir kaç saat içinde su değmesin diyorlar ama neden bilmiyorum.
Oha 2 seans oldum hiç dikkat etmedim yanaklarım icin yaptım yikiyordum
bir de güneş kremi aldim 75 tl ye hergün kullan dedi bende az sivilce izi de vae kullanmıyorum ama cok yanlış dimi
Aaaa aynı şeyi aldik :) ben nornalde her ay gel dedi bende az kil varken gittim 1.seans 5 ay önceydi 2. de 2.5 ay oluyor kas arami da aldim 2 seans cok işe yaradı bisey sorcam bende fazla yok onun icin arkadaşlarım kes diyor ciksin hep kes ciksin oyle git sonra yine o küçükler cikar diye
Ya kas icin degil sadece yanaklar icin diyorum mesela cok uzun bırakıp da gitmemek gerek galiba az çıkmış olsun yeter dimi
Sıcak olmadığı sürece sorun yokmuş, peeling ya da kese de zararlı.
Aynı gün içinde duş almamalısın mümkünse bir sonraki gün al
Ben aynı gün duş almıştım 4 gün boyunca aşırı kasindi vücudum
O gün içerisinde alınmaz sonra ki gün alabilirsin.
Koltuk altına yaptırdıysan lütfen o gün deo kullanma.
Merhabalar lazer epilasyondan sonra ilk iki saat duş alınmaması öneriliyor sonrasında duş alınabilir fakat sıcak su olmamasına dikkat edilmeli
Bende lazere giriyorum ilk 24 saat boyunca su değmemesi lazım sonra duş alabilirsin
En az 8 saat geçmeli yani ben buz lazerine gidiyorum böyle denildi
Bir gün beklememek en iyisi ama çok sorun olmuyor
yeni makinalarda alına biliyor..
eskiden alınmıyordu..
1 gun sonra alabilirsin
Bir fikrim yok ama merak ettim değişik soruymuş 😂
Unutup duş mu yaptın meleğim. ?
24 saat sonra
1 gün sonra
48 saat sonra
24 saat geçmesi gerek demişlerdi bana
pişik olursun eceeee aman dikkat et