Güncellemeler
1 yıl
Aşkolar ılık suyla misss gibi duş aldım
Epilasyon sonrası duş alınmaz diyolar 24 saat boyunca ama bugün spordan direkt çıkıp seansa gittim. dus almam lazım yarın iş var acaba bı kaç saat geçmiş olması yetmez mi 24 saat bekleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
12 saati geçmesi lazım
İlla alacaksan tahriş olmaması için sadece ılık suyla sabun, şampuan vb değdirmeden ve bölgeye çok dokunmadan alabilirsin. Daha iyi olur.
Yine de almaman en iyisi. Su bile tahriş edebiliyor.
spor sonrası epilasyon... soyunma odası kokusu eşliğinde lazerin kendi kokusu... yapan insana acıdım ya okurken haha
Keşke gitin merkezi sorsaydın onlar daha iyi bilirler.
Epilasyon sonrası duş almamak genellikle cildin hassasiyetini ve tahriş olmasını önlemek için önerilir. Ancak, eğer duş almanız gerekiyorsa, en azından birkaç saat beklemek ve ılık su kullanarak nazikçe duş almak faydalı olabilir. Sıcak sudan ve tahriş edici sabun veya vücut losyonlarından kaçınmalısınız. Ayrıca, epilasyon yapılan bölgeyi nazikçe kurulayarak fazla sürtünmeden kaçınmak önemlidir. Her durumda, cilt bakım uzmanınıza danışmak en doğru bilgiye ulaşmanızı sağlar.
Ay mis koku geldi 😅🌹
12 saati geçti ise alabilirsiniz
6 da gittim.
Sabah saatlerinde duş alabilirsiniz
Ayyy eve gecince Alicam uykum gelmez uyuyamam zaten abdest vs de aldım. yine su değdi
Bu sadece bir tedbir cilt hassas ise uygulanır genelde.
Epilasyon sonrası cildin hava alması önemli ama zor durumda iseniz yapacak bir şey yok
Sıhhatler olsun
Sıhatler olsun
beklemek zorundasın ama maalesef 24 saat su değmez
Iyi yaptın duş alma ter kok pis koku iyidir
😂😂😂
Bende yaptırmak istiyorum acıyor mu
Alma
Sabah alırsın
Etkisi olnaz