Ahşap duş ızgarası almayı düşünüyorum ancak önce sizlerden fikir almak istedim. Ahşap duş ızgarası kullanıyor musunuz? Önerir misiniz?ahşap duş ızgarası
koku yapar, böcek çıkar diyenler olmuş :D 15 liralık sunta dolap sandılar herhalde.. ben kullanıyorum özellikle alkollüyken banyoda düştüğüm için yaptırmıştım, neden hepsi böyle değil diye sorguladım kendi kendime çünkü o kadar rahat ki ayakların bastıkça sanki orman yağmurunda ıslanır gibi oluyor ayrıca çok şık ve yıkandıktan sonra iyice temizlemen gerekmiyor ya da misafir gelince 2 metreden kıl görüp tiksinmiyor..
Ahşapın özelliğine kalitesine bağlı. Düşündüğün zaman bir ahşapın ıslak ve nemli zeminde bel vermesi, esnemesi çok normal gibi duruyor. Ayrıca ahşap nemli kalınca yosun-küf de yapar. Ama kullanması taşa-seramike göre eminim çok daha rahat ve uygundur...
Ahşap duş ızgaraları banyoyu hem daha konforlu hem de daha dekoratif bir hale getirir. Bu nedenle ahşap duş ızgarası kullanmak doğru bir tercih olacaktır. Ben ahşap duş ızgarası kullanmanı öneririm.