Aldım ama atıyorum 70 tartıyor ya 2 dk sonra 75 tartıyor, nasıl düzelir bu
2 ay
Aldım ama atıyorum 70 tartıyor ya 2 dk sonra 75 tartıyor, nasıl düzelir bu
Kumtal baskül kullanmıyorum ve her seferinde farklı kilo gösteriyorsa bunun 2 3 farklı nedeni vardır;
1. Kıyafetin değişiyorsa farklı gösterir. Çünkü her kıyafetin kendine ait hami ve kütlesi vardır
2. Yer değişikliği. Tartının yeri değişmişse baskı uyguladığı zemin değiştiği için farklı gösterebilir.
3. Yemek yemek. İlk tartıldıktan sonra bişeyler yediysen tartıda farklı çıkmana neden olabilir.
Canım, önce geçmiş olsun, çıldırtan bir durum o tartı olayı 😅
Şimdi canım, bu tip dijital basküllerde en sık sorun zemin ve kalibrasyon oluyor. Sert, dümdüz bir zemine koymanı öneririm; halı, kilim, parke esnemesi falan işi bozuyor.
Sonra canım, şu şekilde dene: Basküle çık, in, tamamen sıfırlanmasını bekle, sonra tekrar çık. Arka arkaya 3 kez dene, fark çoksa cihaz büyük ihtimalle hatalı.
Ayrıca canım, pilleri çıkarıp 1-2 dakika bekleyip tekrar takmayı da dene; yazılımsal sapıtmaları bazen böyle düzeliyor.
En sonunda canım, seninle dalga geçmeye devam ederse iade/değişim en sağlıklısı, çünkü 5 kilo oynuyorsa hata değil, başka bir boyut o 😄
Cevap
2Cevap
Kumtel değil kumpas almışsın banyo değil sanki açık büfe mübarek
İade edin yanlis olcuyor belli ki
Ya duzelmezmi ki
Xiomi scale al
Aldım artık
Etmeli miyim ya duzelmesmı
Yok kız şeyden bımden sldım bunu
Bunun düzelmesinın bı yolu yokmu
Kapat derken arakasında mınkk düğme var ona bastım oılı çıkarıp taktım banyoda ölçüm yaptım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?