Banyo köpüklerini pek tercih etmiyorum, çünkü nemlendirici özellikleri yoğun olmuyor ve kokuları da kalıcı değil. Bu yüzden PureLine duş jellerini kullanıyorum. İstediğim kadar köpürtüyorum. Hem bu ürünü bulması da kolay, internet sitelerinde ve kozmetik mağazalarında bulabilirsin. Üstelik banyo köpükleri gibi pahalı da değil 🌺
Selam :) Banyo köpüğü ya da banyo topu diye adlandırdığımız, küvette renkli ve bol köpük yapan ürünlere herkes gibi ben de bayılıyorum. Çok olmasa ayda 1 kendime küvet keyfi hazırlıyorum. Küvet keyfini en iyi şekilde yapmanın en kısa yolu ise banyo köpüklerinden geçiyor. Banyo köpükleri 2 farklı şekilde olabiliyor. Sıvı formda olanlar ve katı formda olanlar var. Sıvı olanlar duş jeli gibi. Katı olanlar ise suya attığınız anda eriyor ve küvetinizi köpük ile dolduruyor. Sen banyo köpüğü Gratis mağazalarında var mı diye sorduğun için ben de Gratis'te bulunan banyo köpüklerini sıralamak istiyorum. Zaten en çok alışveriş yaptığım mağaza olduğu için kolay olacak. İşte Gratis küvet köpüğü çeşitleri:
1- Bomb Cosmetics Thanks a Bunch Blaster Banyo Topu
Gratis'in en güzel banyo köpükleri Bomb Cosmetics markasının ürünleri. Birçok çeşidi var. En sevdiklerinden biri Thanks a Bunch Blaster Banyo Topu. Su içerisinde kolayca eriyen bir marka. Çok kaliteli, tamamen köpük halini alıyor. Köpükler uzun süre suyun üzerinde kaybolmadan kalıyor. Adaçayı, bergamot yağı özlü, çilek ve muz aromalı bir banyo topu. Mis gibi kokuyor. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi var. 160 gram ve fiyatı 39.75 TL.
2- Bomb Cosmetics Toucan Tango Blaster Banyo Topu
Markanın en sevdiğim diğer bir banyo topu Toucan Tango Blaster. Bu ürün portakal ve mandalina yağı özlü. Mis gibi kokuyor. Cildi yumuşacık yapıyor. Ürün 160 gram ve fiyatı 39.75 TL.
3- Bomb Cosmetics Move Over Pavlova Blaster Banyo Topu
Gelelim aynı markaya ait diğer bir ürüne. Move Over Pavlova Blaster Banyo Topu hindistan cevizi ve sardunya yağı özlü. Cildinizi yumuşacık yapıyor. Rahatlatıcı bir etkisi var. Spa günlerinin vazgeçilmezi olabilir. Hindistancevizi ve ahududu aromalı olduğu için banyonuz mis gibi kokacak. 160 gram. Fiyatı 39.75 TL.
4- Bomb Cosmetics The Last Unicorn Blaster Banyo Topu
The Last Unicorn Blaster Banyo topu da canlandırıcı etkisi olan bir ürün. Yasemin ve ylang ylang yağı özlü. Aynı zamanda meyveli ve çiçeksi bir kokusu var. 160 gram. Fiyatı 39.75 TL.
5- Bomb Cosmetics Cherry On Top Blaster Banyo Topu
üzüm çekirdeği ve misket limon yağı özlü ile cildinizi yumuşacık yapar. Elma ve kiraz aroması ile banyonuz mis gibi kokar. Enerji veren ve canlandıran bir etkisi var. 160 gram. Fiyatı 39.75 TL. Markanın birkaç çeşidi daha var ama benim favorilerim bunlar.
6- Juvenis Ball Bombs (Nem Topları Seti)
Juvenis markasının harika bir seti önereceğim son ürün olacak. 4 tane banyo topu içeren bir set aslında bu. Gratis'e özel üretilmiş bir set. E Vitamini ve Buğday yağı ile cildinizin nemlenmesini sağlıyor. Çay ağacı yağı ile küvette hijyenik bir ortam sağlıyor. Nefis kokuları var. 4lü setin fiyatı 60 TL.