Pkk, lilar dagda. banyo yapiyorlar mi?

Ben. Guneydoguda askerlik yaptim. bizzat gordum. Saklandiklari. Magaralara onlar kactiktan sonra girerseniz. botlarinizla kokulu gunlerce orada kalmis. Diskilara basarsiniz. acayip kokulu botlariniz olur. bunu niye soyledim. Cunku. Pkk, lilar cenabet olunca yikanamiyorlar. Hepsi Culup geziyor.. ve Cenabet gezmek buyuk Gunahtir!!! Yikanmak icin su tasimalari lazim. zaten icme sulari yok magarada yikanmak icin dort kova su lazim. ( Unutmayin magaralarda su tesisati yok. ) " Yikanmak icin tasima suyu gerekli. o magarada yakin su varsa bile cok zor su ikmali. Tasimasi zor o kayalik arazide. Peki. Pkk, lilar ne yapiyor? Mecburen Cenabet. dolasiyorlar. Ve yoneticileri. Avripalarda Villalarda. Rahat rahat banyo yapip. ense yapiyorlar. Olanlar dagdaki. kandirilmis " Gerilla". Dedikleri tekrar soyluyorum " Kandirilmis genclere oluyor" Onlar susuzluktan yikanamayip les gibi kokan. Magaralarda kaliyorlar. kokmus yemek yiyorlar ( buzdolabi yok tabii). O kandirilan genclerin bunu dusunme zamanlari geldi Gencleri. artik eskisi gibi. Kandiramiyorlar daga cikmalari icin.. dag icin. artik zor Adam buluyorlar.. avrupalarda. keyif catip plan. Yapanlar

Pkk, lilar dagda. banyo yapiyorlar mi?