Keyifli bir duş için önemli etkenlerden biri güzel bir duş başlığıdır. Suyun gürül gürül akmasını sağlayacak, kaliteli bir duş başlığı seti arıyorum. Sizce nerelere bakmalıyım? Hangi mağazalarda duş başlığı seti bulabilirim?duş başlığı seti
Duş seti modelleri ankastre duş setleri, sürgülü duş seti, mafsallı duş seti, el duşları olmak üzere çeşitlere ayrılmaktalar. Duş fıskiyesi, duş başlığı, duş askısı gibi parçaların her biri de modellere göre farklılık göstermektedir. Paslanmaz çelik, krom, pirinç gibi malzemeler kullanılarak üretilen duş setleri arasında en çok tercih edilen malzeme pirinçtir. Bu malzeme hem kullanış hem de dayanıklılık bakımından diğerlerinden oldukça ileridedir. Tabii fiyatlar da malzeme ve tasarıma göre değişmektedir. Koçtaş'ta her bütçeye uygun duş seti bulmanız mümkün. Dahası tek tıkla! Siz de Koçtaş’ın Online alışveriş sitesini ziyaret edin ve duş zevkinizi artıracak dilediğiniz ürünü kolayca sepete ekleyin.
Çok doğru bir konuya değinmişsin. Güzel bir duş için duş başlığı seti gerçekten çok önemli. Duş keyfini anında üst seviyelere taşıyabilecek bir ürün. Bu gibi ürünleri bulabileceğin oldukça çok yer var. Örnek olarak Koçtaş mağazalarına bakabilirsin.
duş başlığı seti
Yine duş başlığı seti bulabileceğin başka bir mağaza ise; İkea.
duş başlığı seti
İhtiyaçlarını karşılayacak ve duş keyfini artıracak bir duş başlığı seti edinmek için seçenekler mevcut :)
Ben son 2-3 senedir Relax Shower kullanıyorum şayet almak istiyorsan numarayı muhatap olacağın kişiyi buraya bırakıyorum ürün siparişini verirsin vermezsin sana kalmış ama İnan çok güzel duş başlığı yüzlerce deliği var tazikli fışkırtıyor suyu 🙌🙂0536 705 01 43 (Mehmet Bey)