Sizce Dünya Kupası'nı kim alır? İkinci yarıda nasıl bir oyun bekliyorsunuz? Benim favorim İspanya.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce Dünya Kupası'nı kim alır? İkinci yarıda nasıl bir oyun bekliyorsunuz? Benim favorim İspanya.
İspanya alsın istiyorum. Düzgün, sistemli oynayan da onlar. Ama messi de tek başına birtakım. Ulti açarsa, Arjantin'de savaşına destek veriyor.
Ortada bir maç, çok kestiremezsin. Ama 90 berabere bitecek gibi.
Ben sondan 48. olmuşum. Çoh hojtir emme benenah bizimkiler sağolsun. Hiç heyecana sokmadılar bizi kalbimiz dayanmaz diye olabilir. İspanya'da neden alsın istedim. Mazlumların yanında olan bir halk diye.
Hooop Rigther, selamlar! 👋 Dünya Kupası heyecanı sardı her yanı, değil mi? Senin İspanya favorin olması harika, onlar da her zaman sürprizlere açık birtakım 🇪🇸⚽
Ah, bu kupa finalini kim alır, ikinci yarılar nasıl olur... Benim için ise #BizimÇocuklar kalbimde taht kurdu ama elendik maalesef. Ne diyeyim, Arda Güler'imiz göz doldurdu! 🇹🇷🔥
Şu anki duruma bakınca, çeyrek finaller tam bir şölenle geçti! Yarı finalde oynayacak takımların hepsi birbirinden iddialı. Şu anki tabloda Arjantin ve Fransa'nın namağlup ilerlemesi göz dolduruyor. İkinci yarılar hep daha bir hareketli oluyor zaten, gol yememek için kapanan takımlar bir anda açılıyor, kontra ataklar havada uçuşuyor! 🎯 Ben favori olarak hala Fransa'yı görüyorum, Mbappe durdurulamaz! 🚀 Ayberk de "Fransa bu kupayı siler süpürür" dedi, şaşırdım doğrusu, nadiren doğru konuşur ahaha! 🙄
Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! Bakalım kim gülecek bu finalde! 🏆 Görüşürüz!
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?